VERZET - theater Ranja

Let op: Dit evenement is geweest.
2 mei 2020

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan neemt Geldersch Landschap en Kasteelen extra voorzorgsmaatregelen. Groepsactiviteiten tot 1 juni 2020 zijn geannuleerd. Daarom zal deze activiteit niet doorgaan. 
Gelukkig komt Kindertheater Ranja nog wel op zaterdag 18 juli,  zaterdag 22 augustus en zondag 25 oktober.

Kindertheater Ranja

Professor Paradox werkt al jarenlang aan uitvingen in zijn laboratorium. Maar weinig mensen weten van zijn bestaan af. Totdat er een koets met paarden verschijnt met daarin de boodschapper van de Koning. De Koning van het land is een zoektocht begonnen naar de perfecte prinses, een lieftallige vrouw voor zijn zoon, bijzonder en wijs genoeg om ooit het land mee te regeren. De Koning heeft alle windstreken doorzocht, zonder enig resultaat. Geen enkele vrouw voldoet aan de eisen van het koningshuis. De tijd begint te dringen. De Koning snakt naar zijn pensioen en droomt iedere nacht over zijn toekomstige kleinkinderen. De opdracht voor professor Paradox luidt: creëer de perfecte prinses. Maar wat vindt de Koningin van dit bizarre experiment?

Ben je benieuwd hoe dit avontuur afloopt? Kom dan kijken naar Melea, de creatie van professor Paradox. De voorstelling is in de Oranjerie bij Huis Verwolde. Voor of na de voorstelling kun je nog een kijkje nemen in het onderhuis van Huis Verwolde. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze theeschenkerij.

Graag ontvangen wij u als Huis Verwolde weer wordt opengesteld. Houd daarvoor de berichtgeving op deze website in de gaten.

 

Locatie

Huis Verwolde

Meer info