Kinderavondwandeling

Let op: Dit evenement is geweest.
25 augustus 2021

Het is zomervakantie, dus uw (klein)kinderen mogen vast wat langer opblijven. Neem ze mee op avontuur naar de Lochemse Berg. In de avond is het extra spannend, omdat de sfeer dan een beetje geheimzinnig wordt, zoals in de sagen over de Witte Wievenkoele en de Duivelskolk. Onderweg vertelt de boswachter allerlei weetjes over de Lochemse Berg. Zo kun je aan allerlei dingen zien dat de Lochemse berg al heel oud is. En op de rand van de Witte Wievenkuil vertelt de boswachter spannende verhalen. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

  • Tijd: start om 19.30 uur. Duur: ca 1,5 - 2 uur
  • Deelname: € 8,00 p.p., kinderen 6 t/m 12 jaar € 5,00 p.p., donateurs gratis op vertoon van een geldige GLK donateurspas.
  • Tip van de boswachter: trek stevige schoenen aan.
  • Startlocatie: parkeerplaats koffiehuis De Kale Berg, Lochemseweg 22, 7244 AB Barchem.
  • Reserveren: vooraf online reserveren is noodzakelijk. Dit kan door te klikken op onderstaande reserveerbutton. Doe dit tijdig want er is een beperkt aantal kaartjes.

Corona: voor deelname aan de activiteiten gelden naast de RIVM richtlijnen ook enkele deelnameregels, zodat iedereen veilig kan genieten van onze activiteiten. Lees de deelnameregels.

Reserveren

Wilt u gratis of met korting mee met de excursies? Word dan nu donateur.

Locatie

Lochemse Berg

Meer info