Kerstvakantie geopend

19 december 2020 - 3 januari 2021

In de kerstvakantie is kasteel Ammersoyen geopend voor publiek. Kom ook genieten van het sfeervolle middeleeuwse kasteel, met tal van activiteiten voor jong en oud!

Je kunt het kasteel in de kerstperiode op verschillende manieren bezichtigen en beleven. Zo kun je de burcht op eigen gelegenheid ontdekken met een hand-out of de IZI travel app, meegaan met de kasteelrondleiding, de Speuren & Spelen tocht met het hele gezin doen, aansluiten bij de rondleiding speciaal voor kinderen of een kijkje komen nemen bij een van de evenementen.

Avondopenstellingen

Het is zelfs mogelijk om in de kerstvakantie het kasteel op twee winteravonden buiten de dagelijkse openingstijden te bezoeken én er zijn twee avondopenstellingen speciaal voor kinderen. Voor ieder wat wils dus, je bent van harte welkom!

In de knusse kasteelkelder kun je na je rondgang gezellig een bordspelletje spelen, in de kasteelwinkel kun je terecht voor mooie geschenken of warm jezelf op in het Koetshuis op de voorburcht met bijvoorbeeld warme chocolademelk of glühwein.

Activiteitenprogramma

Dagen geopend: zaterdag 19 december 2020 t/m zondag 3 januari 2021, behalve op beide kerstdagen, en Oud- en Nieuwjaarsdag.

Tijd: 11.00 - 17.00 uur

Reguliere entree: volwassenen €11,50, kinderen 4 t/m 18 jaar €5,00. Museumkaarthouders en donateurs GLK: gratis entree op vertoon van geldige pas. Let op: voor activiteiten gelden andere tarieven en is reserveren noodzakelijk via e-tickets.

Adres: Kasteellaan 1, 5324 JR Ammerzoden

Meer informatie: ammersoyen@glk.nl of 073 - 5 94 95 82

Locatie

Kasteel Ammersoyen

Meer info