Kerstvakantie geopend

19 december 2020 - 3 januari 2021

In de kerstvakantie is kasteel Ammersoyen geopend voor publiek. Kom ook genieten van het sfeervolle middeleeuwse kasteel!

Je kunt het kasteel in de kerstperiode op verschillende manieren bezichtigen en beleven. Zo kun je de burcht op eigen gelegenheid ontdekken met een hand-out of de IZI travel app, met de kinderen een speurtocht doen of een kijkje nemen tijdens de Middeleeuwse Ontmoetingen

Na afloop van de rondgang door het kasteel kun je terecht in horecagelegenheid het Koetshuis op de voorburcht voor bijvoorbeeld warme chocolademelk of glühwein.

Avondopenstellingen

Het is zelfs mogelijk om in de kerstvakantie het kasteel tijdens twee winteravond openstellingen buiten de dagelijkse openingstijden te bezoeken én er zijn twee avondopenstellingen speciaal voor kinderen

Dagen geopend: zaterdag 19 december 2020 t/m zondag 3 januari 2021, behalve op beide kerstdagen, en Oud- en Nieuwjaarsdag.

Tijd: 11.00 - 17.00 uur

Reguliere entree: volwassenen €11,50, kinderen 4 t/m 18 jaar €5,00. Museumkaarthouders en donateurs GLK: gratis entree op vertoon van geldige pas. Let op: voor activiteiten kunnen andere tarieven gelden. Reserveren is noodzakelijk middels e-tickets. 

Adres: Kasteellaan 1, 5324 JR Ammerzoden

Meer informatie: ammersoyen@glk.nl of 073 - 5 94 95 82

Locatie

Kasteel Ammersoyen

Meer info