Kasteelconcerten

Let op: Dit evenement is geweest.
19 september 2021

September muziekmaand! In de rijk ingerichte ontvangsthal van het kasteel vindt deze maand een tweetal toegankelijke, intieme concerten plaats. Na het concert van Duo Duinoord op zaterdag 4 september kunt u zich laten betoveren door de klanken van een 17e- eeuwse klavecimbel van Johan Brouwer op zondag 19 september. 

Johan Brouwer studeerde orgel en muziektheorie aan het Gronings Conservatorium en daarna klavecimbel aan het Amsterdams conservatorium. Na zijn solisten examen volgde verdere studie bij de vermaarde Gustav Leonhardt om vervolgens masterclasses te volgend bij Ton Koopman, René Saorgin en Jos van Immerseel. Hij speelde in Nederland, Franrijk, Portugal, Zweden en Duitsland en hoewel voor lange tijd verbonden aan het Groninger barokorkest is Johan op 19 september in Vaassen voor het programma 'Bach en tijdgenoten'. Hij speelt op een kopie van een 17e-eeuwse klavecimbel waarvan het origineel is te vinden in het Victoria & Albert museum te Londen. 

Datum: zondag 19 september. 

Tijd: 16.00 -17.00 uur. Deuren gaan om 15.45 uur open.

Entree: € 21,50 per persoon. Donateurs en museumkaarthouders € 9,50. Er zijn 30 plaatsen per concert berschikbaar.

Adres: Kasteel Cannenburch, M. van Rossumplein 4, 8171 EB Vaassen.

Informatie: Kasteel Cannenburch is van april t/m december op di t/m zo tussen 11.00 - 16.00 uur telefonisch bereikbaar via: 0578 - 57 12 92. Jaarrond kunt u uw vraag per email stellen via: cannenburch@glk.nl

Reserveren: Reserveren is noodzakelijk: Tickets kasteelconcert 19 september

Locatie

Kasteel Cannenburch

Meer info