Kasteel weer bewoond

Let op: Dit evenement is geweest.
3 oktober 2020 - 4 oktober 2020

GEANNULEERD i.v.m. de huidige regels omtrent het Corona-virus kunnen de spelers van Levende Historie Harderwijk niet garant staan voor een volwaardige belevenis van het leven in de 16e eeuw. Daarom hebben we samen met hen besloten dit evenement niet door te laten gaanen uit te stellen naar een later tijdstip.

Het kasteel is zondag 4 oktober gewoon te bezoeken.

Koop of reserveer hier uw kaartjes

In het weekend van 3 en 4 oktober 2020 komen spelers van Levende Historie Harderwijk wederom hun intrek nemen in kasteel Hernen. Deze groep van circa 20 mensen laat het leven van alledag zien in de 16e eeuw.

Zodra je de poort van het kasteel binnen loopt waan je je in het verre verleden. Op verschillende plekken buiten en op de binnenplaats van het kasteel, beleef je hoe het was om in de roerige zestiende eeuw op een kasteel te wonen.

Naast dat vooral het dagelijks leven in beeld wordt gebracht, zullen ambachtslieden hun waren aanbieden en hun ambacht demonstreren. Natuurlijk wordt er ook gewassen, gepoetst en meer huishoudelijke zaken.

Gelukkig is er op deze dagen ook tijd voor plezier en zal een groep muzikanten de sfeer verhogen. 

Koop of reserveer hier uw kaartjes

Data: zaterdag 3 en zondag 4 oktober

Tijden: 13.00-17.00 uur (doorlopend)

Entree: kinderen 4 t/m 18 jaar € 5,00 en volwassenen € 9,50 Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen/Museumkaart gratis

Adres: Kasteel Hernen, Dorpsstraat 40, 6616 AH Hernen.

Meer informatie: kasteelhernen@glk.nl.

 

 

Locatie

Kasteel Hernen

Meer info