Kasteel van Sinterklaas

Let op: Dit evenement is geweest.
28 november 2021

Bezoek het Kasteel van Sinterklaas in Hernen

Dit jaar organiseert Sinterklaaspaleis in kasteel Hernen de "Sinterklaas Kasteeltocht".

Wil jij speuren door het Kasteel van Sinterklaas in Hernen? Dat kan! Op zaterdag 27 en zondag 28 november 2021 logeert Sinterklaas met zijn Pieten én Ozosnel op dit prachtige middeleeuwse kasteel in Gelderland. 

SPEUREN - Speciaal voor jullie heeft het Spaanse gezelschap een speurtocht uitgezet om het kasteel te ontdekken. Je komt langs verschillende kamers waar je spelletjes en opdrachten kan doen om Pietenpunten te scoren voor je Pietendiploma. Heb je alle punten verzameld dan mag je bij niemand minder dan Sinterklaas zelf je diploma en een traktatie ophalen.

ONTMOETING - Een ontmoeting met Sint en Ozosnel is gegarandeerd. Er is gelegenheid voor een praatje en een foto.  Je mag ook een tekening of verlanglijstje meenemen voor de Sint of een wortel voor het paard. 

CORONA - Wij nemen allerlei maatregelen om een bezoek aan het kasteel zo veilig mogelijk te maken. Om teleurstellingen te voorkomen kan je alleen online tickets kopen. Het tonen van een geldig coronatoegangsbewijs én ID is verplicht voor alle bezoekers vanaf 13 jaar.  

TOEGANKELIJKHEID - Een rondgang door het kasteel met haar eeuwenoude gangen en trappen is helaas niet mogelijk met een kinderwagen of rolstoel. Een kinderwagen kan (met wat hulp) geparkeerd worden op de eerste verdieping. Sinterklaas bezoeken met een kinderwagen is mogelijk.

KOOP HIER JE KAARTJES

DEELNAME - Kinderen 2-12 jaar € 12,50 Kinderen 0-1 jaar € 1,- Iedereeen ouder dan 12 jaar € 9,50

LOCATIE - Kasteel Hernen, Dorpsstraat 40, 6616AH Hernen 

Locatie

Kasteel Hernen

Meer info