Kan jij weven?

Let op: Dit evenement is geweest.
26 augustus 2020

Leer weven van de weefvrouw van het kasteel. Ze leert je hoe je je eigen lapje stof kan maken, wat je natuurlijk mee naar huis mag nemen. Als je heel handig bent kan ze je ook nog vertellen, hoe je zonder haaknaald kan haken met je eigen vingers.

Natuurlijk ga je eerst het kasteel bezoeken en mag je met de "pratende lamp" op avontuur door het kasteel en  het spannende verhaal over het geheim van de verdwenen toren ontdekken.

Deze activiteit is bij de reguliere entree inbegrepen, u moet wel uw kaartje van te voren kopen of uw entreetijd reserveren.

Koop of Reserveer hier uw kaartje

Data: woensdag 5, woensdag 19 en woensdag 26 augustus tijdens de Kids Zomerweken.  

Openingstijden: 13.00-17.00 uur 

Entree: Inbegrepen bij reguliere entree. Kinderen 4 t/m 18 jaar € 5,00 en volwassenen € 9,50  Donateurs Geldersch Landschap& Kasteelen en Museumkaart gratis. Reserveren verplicht.

Adres: Kasteel Hernen, Dorpsstraat 40, 6616 AH Hernen.

Meer informatie: kasteelhernen@glk.nl.

Van 25 juli t/m 30 augustus zijn er weer de Kids-Zomerweken op kasteel Hernen en is er elke dag die we open zijn iets extra's te doen voor de kinderen. Als je op deze dagen de gewone toegangsprijs betaalt (€ 5,00) mag je met de "pratende lamp" op avontuur door het kasteel, ontdek je het spannende verhaal over het geheim van de verdwenen toren en kan je gratis of tegen een kleine meerprijs meedoen met een superleuke activiteit.

Locatie

Kasteel Hernen

Meer info