Historische wandeling

Let op: Dit evenement is geweest.
20 november 2021

We vertrekken vanuit het kasteel de stuwwal op. Het hoogteverschil is ongeveer 40 meter. Onderweg komen we door dichte bossen afgewisseld door fraaie vergezichten. De tocht gaat langs het vroegere gehucht Doorwerth, de Hunnenschans en het Dunoplateau. Voor en tijdens de wandeling krijgt u cultuurhistorische informatie over het gebied, maar natuur komt ook aan bod. Na afloop kunt u op eigen gelegenheid het gevarieerde kasteel bezoeken.

Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

  • Tijd: start om 13:30 uur. Duur: ca. 2 a 2,5 uur.
  • Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p, donateurs gratis op vertoon van een geldige GLK donateurspas.
  • Startlocatie: kasteel Doorwerth, Fonteinallee 2b te Doorwerth. Verzamelen bij de grote “acacia” (=Robinia) op het voorplein van het kasteel.
  • Informatie: Pedro van Gogh, tel. 06-54654049 Job Laan, tel. 06-83179965.
  • Reserveren: vooraf online reserveren is noodzakelijk. Dit kan door te klikken op onderstaande reserveerbutton. Doe dit tijdig want er is een beperkt aantal kaartjes.
Corona: voor deelname aan de activiteiten gelden naast de RIVM richtlijnen ook enkele deelnameregels, zodat iedereen veilig kan genieten van onze activiteiten. Lees de deelnameregels.

Reserveren

Wilt u gratis of met korting mee met de excursies? Word dan nu donateur.

Locaties

Landgoed Duno

Meer info

Kasteel Doorwerth

Meer info