Historisch winterbanket

Let op: Dit evenement is geweest.
14 december 2019

De winter is onderweg. Buiten is het koud, de geur van verwarmende vuren walmt door de lucht.
Terwijl men zich op de binnenplaats van het kasteel warmt aan de vuren en geniet van warme wijn, zijn de koks binnen in het kasteel bezig de ridderzaal in gereedheid te brengen voor een groots en bourgondisch banket. Een Winterbanket voor boeren burgers ende buitenlui.

U wordt ontvangen door onze stadsomroeper ende gids Hubertus. Hij zal deze avond een speciale rondleiding verzorgen door het kasteel met als thema: “Hoe werd een kasteel eigenlijk gebouwd?”

Muziekgroep Anderfolk brengt prachtige middeleeuwse volksmuziek uit alle windstreken. Deze muzikanten reizen van markten naar herbergen door gans het land en betoveren deze avond Hernen met hun klassieke instrumenten

Het melkmeisje van Vermeer is speciaal voor deze avond uit haar schilderij gestapt en biedt u de unieke gelegenheid om zelf eens in dit schilderij te stappen en u te laten vereeuwigen met haar.

Kaarten zijn uitsluitend in de voorverkoop te koop via: www.hethistorischbanket.nl/winterbanket
Aldaar is ook verdere informatie te vinden.

Alle kaarten inclusief diner en dranken

Tijd: 17.30 – 21.30

Tarieven (all inclusive): Nu € 59,50 euro ( tm 31 oktober) , daarna€ 69,50 euro (1 tm 14 december) € 34,50 (kinderen 6 tm 12 jaar) Gratis (kinderen tm 6 jaar)

Adres: Kasteel Hernen, Dorpsstraat 40, 6616 AH Hernen


Informatie: www.hethistorischbanket.nl/winterbanket

Locatie

Kasteel Hernen

Meer info