Herfstbustocht Achterhoek

Let op: Dit evenement is geweest.
12 oktober 2019

We starten om 9:00 uur bij het NS-station in Zutphen en rijden langs De Voorst en 't Velde naar Almen, waar de koffie al op ons wacht. Vervolgens bezoeken we Huis Verwolde in Laren, waar we een rondleiding krijgen in het kasteel. Gidsen vertellen je over de geschiedenis van Verwolde, en omdat veel nog in de oorspronkelijke staat verkeert krijg je een goed beeld van het leven en werken op een kasteel. Daarna vertrekken we richting Laren voor de lunch.
's Middags maken we een rondrit langs verschillende kastelen en landgoederen in de omgeving van Vorden. We gaan onder leiding van de boswachters wandelen bij Huize De Kieftskamp. We sluiten af bij een taveerne voor een drankje en een hapje. Tegen 17:00 uur zijn we terug bij het station in Zutphen. Reserveren is noodzakelijk.

Tijd: start om 09:00 uur. Duur: ca. 8 uur.
Deelname: 55,00 euro p.p. Donateurs Geldersch Landschap en Kasteelen 49,50 euro p.p. op vertoon van een geldige donateurspas.
Opmerking: De tocht is ongeschikt voor rolstoelen en rollators. Om van alle activiteiten te kunnen genieten moet je redelijk goed ter been zijn. Voor toegang en rondleiding tot het kasteel is traplopen onvermijdelijk. De wandeling over De Kieftskamp duurt ca. 20 minuten over goede, maar onverharde (grind)paden.
Startlocatie: Om 09:00 uur in Zutphen, NS-station uitgang De Mars, naast de parkeergarage aan de Lijmerij (P&R) einde om ca. 17.00 uur.
Informatie: Joke Hoitink, tel. 06-54668064 (geen reserveringen)
Betaling: via Ideal, door te klikken op onderstaande reserveerbutton. Als je niet met ideal kunt betalen, reserveren via (026)3552555.

Met korting meewandelen? Word dan nu donateur.

Reserveer hier uw kaartje

 

Locatie

Landgoed Kieftskamp en omgeving

Meer info