Herfstbustocht Achterhoek

Let op: Dit evenement is geweest.
14 oktober 2017

Op zaterdag 14 oktober neemt de boswachter u met de bus mee door de Achterhoek. De tocht gaat via Zutphen naar Heelweg waar de eigenlijke excursie zal beginnen. Hier kunnen niet-treinreizigers ook instappen op de parkeerplaats van de Radstake. Als het reisgezelschap compleet is gaat de bus de zandwegen in en rijdt dan door de rivierduinen van de Vennebulten. Via het Aaltens Goor gaat de route naar de moderne veehouderij van de familie Frenken. Hier krijgt u een rondleiding en koffie/thee met krentenwegge. Daarna wordt de weg vervolgt langs een aantal fraaie bezittingen van Geldersch Landschap & Kasteelen. Het gaat hierbij om de oude scholteboerderijen, een belangrijk cultuurhistorisch fenomeen in Winterswijk. De lunch zal genuttigd worden bij de watermolen Berenschot-midden in het Woold. Via de buurtschappen van Winterswijk en het buitengebied van Aalten rijdt de bus terug naar de Radstake voor een hapje en een drankje. Reserveren is noodzakelijk.

Tijd: start om 9.00 uur vanaf station Zutphen (achterzijde) en 9.45 uur vanaf de parkeerplaats van de Radstake, Twenteroute 8, 7055 BE Heelweg. Einde om 16.15 uur (Radstake) en 17.00 uur (Zutphen).
Deelname: € 55,00 p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen € 49,50 p.p.
Opmerking: deze busexcursie is niet geschikt voor rolstoelgebruikers. Rollators kunnen wel mee, maar u moet wel in staat zijn om enkele stukken te kunnen lopen.
Informatie: Frits de Bruijne, tel. 06-53680644
Betaling: via Ideal, door te klikken op onderstaande reserveerbutton.

Met korting mee? Word dan nu donateur.

Reserveer hier uw kaartje