GECANCELLED

Let op: Dit evenement is geweest.
22 november 2018

Niet alleen overdag, maar ook in het donker is er veel te horen en te zien. Denk aan geritsel van de bladeren, wegspringende konijnen en roepende bosuilen. En bij een heldere nacht staan er boven uw hoofd vele sterren te fonkelen aan de hemel. Beleef het mee tijdens de hemelse avondwandeling op donderdag 22 november. De zon is allang verdwenen onder de horizon als de excursie start. Voor uitleg over de maan en de sterrenhemel gaat een sterrenkundige met deze tocht mee. Reserveren is noodzakelijk.                                 

Tijd: start om 19.30 uur. Duur: ca. 2,5 uur.
Deelname: 7,50 euro p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen 2,50 euro p.p. op vertoon van een geldige donateurspas. Deze excursie is niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar.
Opmerking: zorg voor stevige schoenen en vergeet vooral uw zaklamp niet. Houdt rekening met boomwortels en andere onregelmatigheden op de paden in het donker. Garantie op een onbewolkte hemel kunnen we natuurlijk niet geven.
Startlocatie: in de bocht van de Engelanderholt. Routebeschrijving: in Beekbergen bij restaurant De Smittenberg (Arnhemseweg 537) bij de verkeerslichten rechtsaf vanuit Apeldoorn en linksaf vanuit Arnhem, richting Ugchelen rijden (de Engelanderweg). Na ca. 2,5 km is in de bocht links de parkeerplaats van GLK. Vanuit het dorp Ugchelen rechts in de bocht van de Engelanderholt.
Informatie: Herman Heskamp, tel. 06-16862394, Henry Kats, tel. 06-53435237 of John Buitenhuis, tel. 06-46256260.
Betaling: via Ideal, door te klikken op onderstaande reserveerbutton.

Met korting meewandelen? Word dan nu donateur.

 

Locatie

Bruggelen

Meer info