Heiligenwandeling

Let op: Dit evenement is geweest.
1 december 2021

December is een gezelligheidsmaand. We tafelen lang, zitten veel binnen en nuttigen de nodige lekkernijen. Om de feestmaand een beetje gezond door te komen, moeten we natuurlijk wel af en toe de benen strekken. Trek er daarom op uit met de boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen. De boswachter neemt u mee over Mariëndaal. Onderweg krijgt u informatie over de geschiedenis van de heiligman en andere belangrijke mensen in de lokale geschiedenis, met natuurlijk veel aandacht voor natuur en cultuur.

Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

  • Tijd: start om 13:30 uur. Duur: ca. 2 a 2,5 uur.
  • Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p., donateurs gratis op vertoon van een geldige GLK donateurspas.
  • Startlocatie: parkeerplaats Mariëndaal: ingang via Mariëndaal, zijstraat Utrechtseweg (N 225) tussen Arnhem en Oosterbeek, parkeren op parkeerplaats links.
  • Informatie: Peter Palstring, tel. 06-47966663 Pedro van Gogh, tel. 06-54654049.
  • Reserveren: vooraf online reserveren is noodzakelijk. Dit kan door te klikken op onderstaande reserveerbutton. Doe dit tijdig want er is een beperkt aantal kaartjes.
Corona: voor deelname aan de activiteiten gelden naast de RIVM richtlijnen ook enkele deelnameregels, zodat iedereen veilig kan genieten van onze activiteiten. Lees de deelnameregels.

Reserveren

Wilt u gratis of met korting mee met de excursies? Word dan nu donateur.

Locatie

Landgoed Mariendaal

Meer info