Fietstocht Maas en Waal

Let op: Dit evenement is geweest.
20 augustus 2021

Tijdens deze fietstocht door 5 heerlijkheden valt op hoeveel afwisselende terreinen en cultuurmonumenten GLK beheert in het land van Maas en Waal. De boswachter informeert je onderweg over het ontstaan van het landschap, wat een terrein uniek maakt, wat de functie was van een Heerlijkheid, waarom het kasteel in Hernen nog in een authentieke staat is en in Batenburg een ruïne staat. Geniet van de waterrijke waarden met hun unieke vogels en de bijzondere vegetatie in de Rijn- en Maasduinen in Bergharen en Hernen. Dit alles in een tocht, waarin we ook een aantal rustpunten hebben gepland voor een drankje of sanitaire stop. Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

  • Tijd: start om 10.00 uur. Duur: ca. 6 uur. Afstand: ca. 45 km.
  • Deelname: 8,00 euro p.p., donateurs 3,00 euro p.p. op vertoon van een geldige GLK donateurspas. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar.
  • Opmerking: neem zelf een fiets mee en ook lunch en drinken voor onderweg.
  • Startlocatie: parkeerplaats kasteel Hernen, Dorpsstraat 40, 6616 AH Hernen.
  • Informatie: Bert Vos, tel. 06-19717255.
  • Reserveren: vooraf online reserveren is noodzakelijk. Dit kan door te klikken op onderstaande reserveerbutton. Doe dit tijdig want er is een beperkt aantal kaartjes.
Corona: voor deelname aan de activiteiten gelden naast de RIVM richtlijnen ook enkele deelnameregels, zodat iedereen veilig kan genieten van onze activiteiten. Lees de deelnameregels.

Reserveren

Wilt u gratis of met korting mee met de excursies? Word dan nu donateur.

Locatie

Kasteel Hernen

Meer info