Festivent

Let op: Dit evenement is geweest.
15 juni 2019 - 16 juni 2019

Je wordt in het weekend van 15 en 16 juni op het terrein rondom Huis Verwolde getrakteerd op een flinke dosis entertainment en de leukste activiteiten! Geniet van bijzondere producten, live acts, straattheater, workshops, werelds eten en nog veel meer op een fraai aangekleed landgoed.

Zoveel te doen en te beleven
Het Festivent staat garant voor een feestje voor het hele gezin. Kijk naar circusacts op een groot pistekleed, maak kennis met kunst van gerecyclede materialen, luister naar een spannend verhaal of blaas mega bellen. Daarnaast zijn er ook ‘guilty pleasures’ waaronder ‘The vinyl booth’, waar vaders en moeders hun kinderen met magische vinylplaatjes kennis laten maken met de muziek uit hun tijd. Of luister en kijk vanaf je picknickkleed naar singer-songwriters. Maak daarna nog een rondje bij de vele marktkramen voor de leukste producten en geniet Bourgondisch bij één van de foodtrucks.

Gratis bezoek Huis Verwolde
Met je entreeticket voor Festivent kun je dit weekend gratis een kijkje nemen in Huis Verwolde. Bezoek het onderhuis en neem een kijkje in de prachtige vertrekken op de bel-etage.

Koop hier kaartjes voor Festivent op zaterdag 15 juni

Koop hier kaartjes voor Festivent op zondag 16 juni


Datum en tijd:
zaterdag 15 en zondag 16 juni*, doorlopend 11.00 – 18.00 uur

Entree Festivent (inclusief gratis toegang tot het huis): volwassenen € 8,50 en kinderen 4 t/m 12 jaar € 5,00. Museumkaarthouders en donateurs (kinderen en volwassenen) € 4,00.
Adres: Huis Verwolde, Jonker Emilelaan 4, 7245 TL Laren.

* Festivent bij Huis Verwolde staat in ons tijdschrift MooiGelderland aangekondigd voor het Paasweekend van 20 t/m 22 april. De correcte datum is zaterdag 15 en zondag 16 juni. Onze excuses voor de eventuele verwarring.

Op 15 en 16 juni zijn er geen reguliere rondleidingen door Huis Verwolde.

 

Locatie

Huis Verwolde

Meer info