Dromen van Vrijheid

Let op: Dit evenement is geweest.
7 september 2019

Dromen van Vrijheid is een spraakmakend optreden in de ridderzaal van Ammersoyen, met zang, dans en poezië.

Het repertoire komt uit de Romantiek met nadruk op natuur, Liederen “Im Freien zu Singen” van Felix Mendelssohn en Franz Schubert, en eigentijdse muziek met Vrijheidssongs van Sandstrom, Nilsson (uit de film ‘As it is in Heaven’), Sibelius (Finlandia) en delen uit Sacred Concerts - Freedom van Duke Ellington. Dit alles met gedichten van Goethe, Eichendorf, Schiller en eigentijdse poëzie van Thom Ummels.

Het betreft een zogenoemd promenade concert; dat wil zeggen dat het geen zittend concert betreft en dat u tijdens het optreden de ridderzaal in- en uit kunt lopen. Ook bezoekers die niet speciaal voor het optreden komen, kunnen tijdens hun kasteelbezoek aansluiten.

Deze voorstelling maakt onderdeel uit van het programma van Cultuurfestival Bommelerwaard. Drie maanden lang (van 1 juni t/m 14 september) zijn er evenementen rondom cultuur, natuur en kunst.

Datum: zaterdag 7 september

Tijd: 15.00 - 15.45 uur

Entree: reguliere entree: volwassenen 9,50 euro, kinderen 4 t/m 18 jaar: 5,25 euro, museumkaarthouders en donateurs GLK: gratis. Entree is inclusief kasteelbezoek.

Reserveren: niet nodig

Meer informatie: www.cultuurfestivalbommelerwaard.nl

Adres: Kasteellaan 1, 5324 JR Ammerzoden

Locatie

Kasteel Ammersoyen

Meer info