De Poort weer Open!

Let op: Dit evenement is geweest.
2 april 2017

In het eerste weekend van april gaat de poort van Kasteel Hernen weer open voor het publiek en willen we in een notendop laten zien wat er allemaal op het programma staat in 2017. Naast natuurlijk de rondgang met de “pratende” lamp zijn er allerlei ambachtsdemonstraties, historische figuren, middeleeuwse kluchten, kinderactiviteiten, boswandelingen, muziek, exposities, speciale rondleidingen en nog veel meer.

Speciaal om te vieren dat we vanaf heden Museumkaart-acceptant zijn ligt er op zondag 2 april voor elke Museumkaarthouder een kleine attentie klaar.

Historische figuren zullen de bezoeker mee terug in de tijd nemen met o.a zang, dans, poppenkast, historische kluchten en ambachten. De rondgang door het kasteel kan gemaakt worden met de “pratende” lantaren als gids, maar op diverse tijden zijn er ook gewone korte rondleidingen of kunt u met de boswachter rondom het kasteel op stap. Alle activiteiten zijn leuk voor jong en oud en daarnaast zijn er speciaal voor de kinderen ook nog een aantal kleine activiteiten.

Data: zondag 2 april

Tijd: 13.00- 17.00 uur

Deelname: Volwassenen € 8,50, Kinderen 4 t/m 12 jaar € 5,00 donateurs/Museumjaarkaart gratis

Adres: Dorpsstraat 40, 6616AH Hernen

Locatie

Kasteel Hernen

Meer info