Cursus Drakologie

Let op: Dit evenement is geweest.
11 augustus 2020

*** UITVERKOCHT ***

Wil jij alles over draken weten? Vandaag kun je meedoen met de Cursus Drakologie op Kasteel Hernen. Je krijgt dan drakenles van de professor Leonardus dell Drach, je mag leuke proefjes doen en je gaat op zoek naar de huisdraak van het kasteel!

Buiten ga je op zoek naar sporen van de draak van Hernen; zoals pootafdrukken en drakeneieren en wat is dat nou: een hoop drakenmest? In het de kasteeltuin ga je vervolgens allerlei leuke proefjes doen om de echtheid van de sporen te testen. Je leert van alles over draken. Welke draken zijn er eigenlijk allemaal, wat eten ze en wist je dat er ook een drakenschrift is? Natuurlijk gaan we dat drakenschrift even uitproberen. Aan het eind van de cursus ontvang je een heuse certificaat!

Wil jij zo'n spannende cursus volgen en alles weten over draken? Koop dan nu je kaartjes, want VOL=VOL

Koop hier je kaartjes (i.v.m. tijdsloten en max. aantal deelnemers dienen ouders/begeleiders ook via deze link voor deze activiteit te reserveren)
NB. kinderen nemen altijd deel aan de activiteit o.l.v. volwassenen)

Data en Tijden: Dinsdag 28 en woensdag 29 juli en dinsdag 11 en donderdag 13 augustus om 13.30 uur en om 15.15. 

Entree(cursus Drakologie + na afloop entree kasteel): Alle leeftijden: € 9,50
Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen op vertoon van kaart € 3,00 
Museumkaart-houders op vertoon van jaarkaart: Alle leeftijden € 3,00

Adres: Kasteel Hernen, Dorpsstraat 40, 6616 AH Hernen.

Meer informatie: kasteelhernen@glk.nl 

Van 25 juli t/m 30 augustus zijn er weer de Kids-Zomerweken op kasteel Hernen en is er elke dag die we open zijn iets extra's te doen voor de kinderen. Als je op deze dagen de gewone toegangsprijs betaalt (€ 5,00) mag je met de "pratende lamp" op avontuur door het kasteel, ontdek je het spannende verhaal over het geheim van de verdwenen toren en kan je gratis of tegen een kleine meerprijs meedoen met een superleuke activiteit.

 

Locatie

Kasteel Hernen

Meer info