Bustocht

Let op: Dit evenement is geweest.
13 oktober 2018

Op zaterdag 13 oktober neemt de boswachter u met de bus mee door de Achterhoek. De tocht gaat via Zutphen naar De Radstake in Heelweg. Hier kunnen niet-treinreizigers ook aanhaken. Bij De Radstake wordt iedereen welkom geheten met koffie/thee, waarna de eigenlijke excursie door het coulisselandschap zal beginnen. Via Aalten rijdt de bus naar het buurtschap de Haart om bij de museumboerderij van familie Te Bokkel te genieten van het boerenleven in vroeger tijden. Daarna wordt de tocht vervolgd naar Winterswijk Ratum. In dit - tegen de Duitse grens gelegen - gebied zult u enkele fraaie oude Scholtenboerderijen zien. Ook de bekende steengroeve kunt u op een afstand bekijken. Na dit unieke buurtschap bezocht te hebben rijdt de bus naar restaurant "Bekendelle” in Het Woold voor een lunch. Via Bredevoort gaat de tocht terug naar De Radstake voor een hapje en een drankje. Tot slot brengt de bus u weer naar Zutphen. Het belooft een mooie dag te worden!

Tijd: start om 9.00 uur vanaf station Zutphen (achterzijde) en 9.45 uur vanaf de parkeerplaats van de Radstake in Heelweg. Einde om 16.15 uur (Radstake) en 17.00 uur (Zutphen).
Deelname: € 59,00 p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen € 54,00 p.p.
Opmerking: deze busexcursie is niet geschikt voor rolstoelgebruikers. Rollators kunnen wel mee, maar u moet wel in staat zijn om enkele stukken te kunnen lopen.
Startlocatie: station Zutphen (uitgang De Mars) of de parkeerplaats van de Radstake, Twenteroute 8, 7055 BE Heelweg
Informatie: Frits de Bruijne, tel. 06-53680644

Reserveer hier uw kaartje

Locatie

Boeijink-Ratum

Meer info