Betoverend Kerstconcert

Let op: Dit evenement is geweest.
22 december 2019

Kom op deze sprookjesachtige plek genieten van een heerlijk kerstconcert. Merain brengt u in een aangename kerststemming met muziek uit o.a. Ierland, Duitsland, Bulgarije, Venezuela, het Midden-Oosten en Zweden. 

Van rustige mystieke liederen tot Zuid-Amerikaanse vrolijkheid, alles passeert de revue in dit bijzondere en afwisselende concert. De muziek is zoals altijd op verfijnde wijze door Merain zelf bewerkt waarbij de prachtige harmonie van de instrumenten (zang, viool en Keltische harp) een magische uitwerking heeft.

Het Duitse dagblad Die Rheinpfalz schreef vorig jaar over dit concert: “Kerstbetovering in vele talen”.

Over Merain

Merain (2010) is een ensemble dat zich heeft toegelegd op het spelen van volksmuziek op geheel eigen wijze. Daarmee is een genre gecreëerd dat zij zelf omschrijven als “kamerfolk”. Akoestisch gespeelde volksmuziek in eigen smaakvolle arrangementen. Het van origine klassieke trio weet bij haar concerten een ontspannen en intieme sfeer te creëren, waardoor je als luisteraar heerlijk weg kunt dromen en op kunt laden. Merain heeft inmiddels 3 cd’s uitgebracht. Het trio speelt in Nederland, Duitsland en Luxemburg en is regelmatig live te gast bij Radio 4.

 "Het trio met bevlogen professionele musici .. weet volksmuziek uitnemend te vermengen met klassieke invloeden." Noord-Hollands Dagblad

 Extra:

Het is mogelijk vooraf een rondleiding te volgen.

Datum: Zondag 22 december

Tijd: Het concert start om 15:00, de rondleiding begint om 14:00.

Kosten:

  • Concert volwassenen €17,50, kinderen t/m 15 jaar €14,50
  • Concert en rondleiding (inclusief een kopje koffie/thee) volwassenen €18,50, kinderen t/m 14 jaar €15,50

 

Adres: Kasteel Hernen, Dorspstraat 40, Hernen

Kaarten: Voor kaarten klikt u HIER

Meer informatie: www.meraintrio.com

 

Locatie

Kasteel Hernen

Meer info