Avondexcursie

Let op: Dit evenement is geweest.
5 oktober 2019

De boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseert een wandeling door de verstilde natuur van de Loenermark. Het is een aparte beleving om in de avondschemering te wandelen. De temperatuur loopt terug, de wind gaat liggen, de achtergrondgeluiden nemen af en de zang van de vogels is goed te horen. De wandelaars zijn verdwenen en de stilte daalt over het landschap van de Loenermark. De boswachter neemt je mee voor een ontspannen wandeling en laat je genieten van eenzame heidevelden en geheimzinnige bospaadjes. Ontmoetingen met wild zijn niet uitgesloten. Bovendien is deze excursie een unieke kans, want normaliter is de Loenermark na zonsondergang niet toegankelijk. Reserveren is noodzakelijk. Maximaal 25 deelnemers.

Tijd: start om 17.30 uur. Duur: ca. 2,5 uur.
Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p. Donateurs Geldersch Landschap  & Kasteelen gratis op vertoon van een geldige donateurspas.
Startlocatie: De parkeerplaats bij de schaapskooi, gelegen aan het einde van de Droefakkers in Loenen (Gld).
Routebeschrijving: A50 Arnhem-Apeldoorn. Afslag Loenen. In Loenen meteen na Hotel-Restaurant De Loenermark rechtsaf de Droefakkers op. Deze weg ca. 3 km afrijden.
Informatie: Chris Holtslag, tel. 0313-653113 of Herman Heskamp, tel. 06-16862394.
Betaling: via Ideal, door te klikken op onderstaande reserveerbutton.

Gratis mee met de wandeling? Word dan nu donateur.

Reserveer hier uw kaartje

Locatie

Loenermark

Meer info