Winteravondopenstelling

Let op: Dit evenement is geweest.
25 januari 2020

Ontdek kasteel & Koetshuis Ammersoyen tijdens deze winteravondopenstellingen in december en januari; een bijzonder en sfeervol avondje uit!

In de donkere maanden rond kerst stellen kasteel en koetshuis Ammersoyen op vier winteravonden hun poorten open voor het publiek. Een unieke kans om de middeleeuwse burcht ná sluitingstijd te beleven. 

Dwaal op deze winteravonden op eigen gelegenheid door de sfeervol verlichtte zalen of ga mee met één van de tours door een gids die je de mooiste verhalen uit de historie van Ammersoyen vertelt.

Wie er een compleet avondje uit van wil maken kan de avond bij kaarslicht starten of afsluiten met hapjes en drankjes of een high wine arrangement boeken in horecagelegenheid het Koetshuis op de voorburcht van het kasteel. 

Informatie & reserveren:

Datum: zaterdag 25 januari

Tijd: kasteel geopend 19–22.30 uur, kasteeltours om 19.00, 20.00, 21.00 of 21.30 uur. Koetshuis: 18-23 uur

Entreeprijs kasteel: volwassenen: €12,50 p.p., kinderen €8,25, donateurs GLK €3,00, museumkaarthouders: gratis entree (MK-actie)

Reserveren: is noodzakelijk en is mogelijk via onderstaande links 

Informatie Koetshuis

  • High-wine arrangement: €22,50 p.p. Inclusief drie wijnen  uitgezocht door de registervinoloog, die je proeft onder begeleiding van drie bijbehorende gerechtjes van de kok, kasteelbrood en huisgemaakte smeersels. Reserveren noodzakelijk via e-tickets. Dit arrangement is mogelijk op een moment naar keuze tussen 18.00 en 23.00 uur
  • Late night snack: €10,- p.p. Met minihamburger van het Lakenvelder rund uit Alem, een speciaal broodje met een vleugje raz-el-hanout en een Amsterdamse uienrelish. Inclusief een lekker glas wijn/speciaalbier. Reserveren niet nodig.
  • ACTIE voor donateurs van GLK: op vertoon van de actiekaart uit magazine MooiGelderland krijgt u premium wijnen geschonken (in plaats van standaard) of extra cuvee speciaalbier bij uw high-wine arrangement!

Adres: Kasteellaan 1, 5324JR Ammerzoden

Informatie: ammersoyen@glk.nl of contact@koetshuis-ammersoyen.nl 

Locatie

Kasteel Ammersoyen

Meer info