Vroege Vogels

Let op: Dit evenement is geweest.
18 mei 2019

Deze tijd van het jaar zingen de vogels hun hoogste lied. Maar als je ze goed wilt horen moet je vroeg opstaan. De boswachter neemt je mee door het bos, langs de beek en over de velden. Hij vertelt welke vogels je kan verwachten, hoe je ze kunt herkennen aan hun kleuren, gedrag en zang. We horen het luide liedje van de kleine winterkoning en de roodborst en heel misschien de roep van de grote raaf. Trek een warme jas aan, want het kan nog flink koud zijn in de vroege morgen. Als we terugkomen, gaat net de Brasserie open voor een kop koffie (niet inbegrepen). Reserveren is noodzakelijk.

Tijd: start om 8.00 uur. Duur: ca. 3 uur.
Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen 6 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van een geldige donateurspas.
Opmerking: De tocht voert over onverharde paden. Pas kleding en schoeisel daarom aan op de verwachte (weers-)omstandigheden.
Tip: Neem de verrekijker mee.
Startlocatie: De grote parkeerplaats van landgoed Staverden, gelegen aan de Uddelermeerweg te Staverden.
Routebeschrijving: weg Apeldoorn-Harderwijk, afslag Leuvenum/Staverden (Garderenseweg). Daarna rechtsaf de Staverdenseweg op. Na kasteel Staverden rechtsaf de Uddelermeerweg op. Na ca. 200 m ligt rechts de parkeerplaats.
Informatie: Jan Velema, tel. 06-10671723.
Betaling: via Ideal, door te klikken op onderstaande reserveerbutton.

Gratis mee met de wandeling? Word dan nu donateur.

Reserveer hier uw kaartje

 

Locatie

Landgoed Staverden

Meer info