Vrijwilligersmarkt

Let op: Dit evenement is geweest.
16 februari 2019

Benieuwd of vrijwilligerswerk bij kasteel Ammersoyen iets voor je is? Kom op zaterdag 16 februari een kijkje nemen bij de vrijwilligersmarkt en kom meer te weten over het kasteel en de verschillende vrijwilligersfuncties.

Kasteel Ammersoyen is één van de zeven opengestelde kastelen van stichting Geldersch Landschap & Kasteelen (GLK). Het kasteel is van april t/m oktober zes dagen per week te bezoeken en van november t/m maart op zondagen en voor groepen op afspraak. Het hele jaar door zijn er evenementen voor jong en oud te beleven.

Vrijwilligersteam

Ten behoeve van de openstelling van het kasteel is behoefte aan uitbreiding van het bestaande vrijwilligersteam. Gezocht worden onder meer vrijwillige rondleiders en publieksbegeleiders, gastvrouwen/heren, vrijwilligers voor de kaart- en winkelverkoop, educatie en evenementen.

Programma

Geïnteresseerden zijn tussen 13.00 en 16.00 uur welkom. Om 13.00, 14.00 en 15.00 uur vertrekt er een verkorte rondleiding door het kasteel. De rondleider laat je kennismaken met het kasteel en zal het vrijwilligerswerk toelichten.

Voor vragen en meer informatie kun je na afloop terecht bij de vrijwilligerscoördinator die je meer kan vertellen over de inhoud van het vrijwilligerswerk. Inschrijven voor een kennismakingsgesprek of een snuffeldag is ter plekke mogelijk. Bij vertrek krijg je een goodiebag mee naar huis.

Bekijk alle vrijwilligersvacatures van kasteel Ammersoyen

Vooraf aanmelden is niet nodig. Entree is gratis.

Datum: zaterdag 16 februari

Tijd: 13.00 tot 16.00 uur

Adres: Kasteellaan 1, 5324 JR Ammerzoden

Meer informatie: vrijwilligersammersoyen@glk.nl

Locatie

Kasteel Ammersoyen

Meer info