Verlangen van Honingbij

Let op: Dit evenement is geweest.
25 oktober 2018

In de herfstvakantie op de donderdagen 18 en 25 oktoberspeelt theater de Rode Maan weer een vrolijke muzikale familievoorstelling 'Het Verlangen van de Honingbij' 

Een broertje en een zusje worden net als Hans en Grietje uit het huis gezet door hun vader en moeder. Niet omdat er geen geld is, maar omdat ze volgens hun ouders vervelende kinderen zijn die altijd ruzie maken met elkaar. Een zoemende honingbij leidt hen vervolgens naar het ‘Bijengebied’. Daar leven een trommadam en een fluitspeelman in zo’n strijd met elkaar dat het bijengebied verloren dreigt te gaan. Broer en zus gaan aan de slag om het bijengebied te redden.

Voor de voorstelling kunt u het kasteel nog verkennen met een pratende lantaren als gids

Tijdens de Kids Herfstweken van 14 t/m 28 oktober is er elke dag die we open zijn wel iets extra's te doen voor de kinderen. Als je op deze dagen de gewone toegangsprijs betaalt (€ 5,00) mag je met de "pratende lamp" op avontuur door het kasteel en kan je gratis of tegen een kleine meerprijs meedoen met een superleuke activiteit.

Koop hier je kaartjes voor 18 oktober

Koop hier je kaartjes voor 25 oktober

Data: 18 en 25 oktober 2018

Tijd: 15.00 uur

Kosten (theater + kasteel): € 11,50 en kinderen 4 t/m 18 jaar € 8,00. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen en Museumkaarthouders betalen € 3,00 op vertoon van jaarkaart.

Adres: Dorpsstraat 40, 6616AH Hernen

 

Locatie

Kasteel Hernen

Meer info