Snertwandeling

Let op: Dit evenement is geweest.
22 december 2018

Nog even en dan is 2019 een feit. Wilt u het jaar gezond afsluiten? Ga dan zaterdag 22 december mee met deze snertwandeling. Terwijl de agenda in december bij veel mensen vol is, verkeert de natuur voor een belangrijk deel in winterrust. Maar dat wil niet zeggen dat er niets te beleven valt. De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen lopen met u mee door over de Tongerense heide, misschien wel een berijpte witte heide. Het wordt een stevige wandeling over de heide, door de bossen en langs de vennetjes die het gebied rijk is. Halverwege staat er een kop snert voor u klaar. Reserveren is noodzakelijk.

Tijd: start om 10.00 uur. Duur: ca. 5 uur. De wandeling is minder geschikt voor kinderen onder de 12 jaar.
Deelname: 10,00 euro p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen 5,00 euro p.p. op vertoon van een geldige donateurspas.
Opmerking: als er sneeuw ligt zijn stevige, waterdichte, hoge schoenen echt noodzakelijk en wellicht zelfs een wandelstok, ook voor de ervaren wandelaars. Neem zelf drinken mee voor onderweg.
Startlocatie: de parkeerplaats van Geldersch Landschap aan de Boerweg in Wissel, ca. 100 m. voorbij kampeerboerderij Berghoeve, Veenweg 9, 8162 RJ Epe.
Informatie: Fokko Andringa, tel. 06-515 434 44 of Marieke Dicou, tel. 06-23738030.
Betaling: via Ideal, door te klikken op onderstaande reserveerbutton.

Met korting meewandelen? Word dan nu donateur.

Reserveer hier uw kaartje

 

Locatie

Tongeren

Meer info