Schemertocht

Let op: Dit evenement is geweest.
28 december 2018

Tijdens de decembermaand zijn kinderen vaak een beetje gespannen. In één maand gebeurt er ook zo veel! Sinterklaas, Kerst en dan straks ook nog vuurwerk. Even pas op de plaats is dan wel zo fijn. En waar kan dat beter dan buiten? In de namiddag begint het al een beetje te schemeren. De boswachter neemt jullie dan mee door het geheimzinnige bos van landgoed Staverden. Als het donker begint te worden ziet alles er anders uit en kunnen jullie van alles tegenkomen. Ga mee en laat je verrassen door het winterbos met zijn bewoners en verhalen. Geschikt voor iedereen die nieuwsgierig is en van onverwachte dingen houdt. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Reserveren is noodzakelijk.

Tijd: start om 16.00 uur. Duur: ca. 2 uur.
Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen 6 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van een geldige donateurspas.
Opmerking: de tocht voert over onverharde paden. Pas kleding en schoeisel daarom aan op de verwachte (weers)omstandigheden.
Startlocatie: Bezoekerscentrum Staverden, Staverdenseweg 298, 3852 NV Staverden.
Routebeschrijving: weg Apeldoorn-Harderwijk, afslag Leuvenum/Staverden (Garderenseweg). Daarna rechtsaf de Staverdenseweg op. Voor kasteel Staverden rechtsaf naar het Bezoekerscentrum.
Informatie: Leo van der Graaf, tel. 0341- 552576.
Betaling: via Ideal, door te klikken op onderstaande reserveerbutton.

Gratis mee met de wandeling? Word dan nu donateur.

Reserveer hier uw kaartje.

 

Locatie

Landgoed Staverden

Meer info