Schatten van Verwolde

Let op: Dit evenement is geweest.
4 augustus 2019

Thema schilderijen

Op zondag 4 augustus nemen we je graag mee door Huis Verwolde voor het verhaal over de schilderijen die in het huis hangen. Wie zien we er op? Welke relatie hebben zij tot de familie van den Borch die vele jaren in het huis heeft gewoond?

Met de rondleiding Schatten van Verwolde belichten we thematisch onderwerpen zoals het porselein, de schilderijen en het meubilair in Huis Verwolde. Bij het thema meubilair komen ware pronkstukken aan bod zoals het staande horloge in de hal, het vitrinebureau met de geheime vakjes, het Antwerps kunstkabinet met Bijbelse taferelen en nog veel meer. Bij het thema schilderijen hoort u meer over de werken in het huis, wie we daarop zien en welke relatie zij hebben tot de familie van den Borch. Wanneer u meer wilt weten over de collectie Aziatisch en Europees porselein en aardewerk dan kunt eens aansluiten bij het thema porselein. Bijzonder is ook dat tijdens de Schatten van Verwolde ruimten te zien zijn die normaal gesloten zijn voor bezoekers.

Reserveren is noodzakelijk en kan via de link hieronder.

Koop hier uw kaartjes voor Schatten van Verwolde om 13.00 uur

Koop hier uw kaartjes voor Schatten van Verwolde om 15.00 uur

Koop hier uw tickets voor Schatten van Verwolde om 15.00 uur

Datum en tijd: zondag 4 augustus, ontvangst 13.00 uur (start rondleiding 13.15 uur) en 15.00 uur (start rondleiding 15.15 uur)
Duur: ca. 1,5 uur
Thema: schilderijen
Entree: volwassenen € 12,50 en kinderen 4 t/m 18 jaar € 8,50. Donateurs GLK en museumkaarthouders € 4,00.
Adres: Huis Verwolde, Jonker Emilelaan 4, 7245 TL Laren.

Locatie

Huis Verwolde

Meer info