Klaterklanken

Let op: Dit evenement is geweest.
25 juli 2021

Op zondag 25 juli vindt op Kasteel Rosendael in Rozendaal Festival Klaterklanken plaats, een intiem openluchtfestival met klassieke muziek in de hoofdrol en een knipoog naar jazz en improvisatie. Kern van het festival zijn concertwandelingen door het park van het kasteel waarbij het publiek 5 miniconcerten van topmusici bezoekt. De festivaldag wordt afgesloten met een zinderend interactief slotconcert. Ook is een programma voor families met kinderen met familiewandelingen en het familieconcert Be Mozart.

Klaterklanken is ongedwongen genieten van musici die dichtbij het publiek met hun voeten in het gras, midden in de natuur staan te spelen. Het festival beleefde drie succesvolle edities op Buitenplaats Elswout in Overveen en wordt nu ook op 2 andere landgoederen in Nederland georganiseerd.

Kennismakingskorting  
Voor donateurs biedt Klaterklanken een kennismakingskorting van € 2,50 pp op de concertwandeling. (Normale prijs € 28,50, donateurs: € 26,-).
Kortingscode: DGL2021250. Is geldig voor tickets die t/m 11 juli online gekocht worden via de website van Klaterklanken: https://www.klaterklanken.nl/kasteel-rosendael

Helaas is het op deze dag niet mogelijk om uitsluitend het park of de Bedriegertjes te bezoeken, dit is alleen mogelijk i.c.m. een toegangsbewijs voor Klaterklanken. 

 

 

Locatie

Kasteel Rosendael

Meer info