IJstijdenwandeling

Let op: Dit evenement is geweest.
22 januari 2022

Afgelast vanwege coronamaatregelen: in verband met de huidige coronamaatregelen zijn helaas de excursies tot en met 25 januari 2022 afgelast. Hebt u tickets voor een excursie in deze periode dan ontvangt u per e-mail bericht.

Natuurlijk betekent dit niet dat u er zelf niet op uit kunt gaan. Kies een gebied dicht bij huis en volg de richtlijnen van het RIVM. Ook kunt u met een informatieve wandelroute zelf op stap gaan. Blijf gezond en we hopen u binnenkort weer te kunnen verwelkomen bij onze excursies.

Het weer hebben we niet in de hand maar we hopen toch voor deze wandeling op een beetje kou en sneeuw. Nederland heeft meerdere ijstijden gekend, elk met hun eigen kenmerken. De Loenermark is een kenmerk van de laatste twee ijstijden. Tijdens deze excursie gaan we terug naar de ijstijd en laten de mooiste plekjes van dit interessante natuurgebied zien. Als u niet bang bent voor wat jaartallen en geschiedenis, is dit een leuke en informatieve wandeling. Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

  • Tijd: start om 13:00 uur. Duur. ca. 2 uur
  • Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p., donateurs gratis op vertoon van een geldige GLK donateurspas.
  • Startlocatie: vanaf de parkeerplaats nabij de schaapskooi, aan het einde van de Droefakkers te Loenen (Gld).
  • Routebeschrijving: A50 Arnhem-Apeldoorn. Afslag Loenen. In Loenen meteen na Hotel-Restaurant De Loenermark rechtsaf de Droefakkers op. Deze weg ca. 3 km afrijden.
  • Informatie: Chris Holtslag, tel. 06-47368561 of Herman Heskamp, tel. 06-16862394.
  • Reserveren: vooraf online reserveren is noodzakelijk. Dit kan door te klikken op onderstaande button ‘Beschikbaarheid tonen’. Doe dit tijdig want er is een beperkt aantal kaartjes.
Corona: voor deelname aan de activiteiten gelden naast de RIVM richtlijnen ook enkele deelnameregels, zodat iedereen veilig kan genieten van onze activiteiten. Lees de deelnameregels.

Afgelast

Wilt u gratis of met korting mee met de excursies? Word dan nu donateur.

Locatie

Loenermark

Meer info