Gruwelijke Rijmen

Let op: Dit evenement is geweest.
29 september 2018

Op zaterdag 29 september speelt Theaterzang­groep Schudden voor Gebruik de première van de familievoorstelling “Gruwelijke Rijmen” in de Oranjerie van Huis Verwolde van Stichting Geldersch Landschap & Kasteelen. Een vrolijke familie­voorstelling voor jong en oud, waarmee Schudden voor Gebruik van april t/m oktober 2018 langs de Gelderse Kastelen toert.

Programma
In Gruwelijke Rijmen maakt schrijver Roald Dahl korte metten met zes sprookjes­klassiekers op zijn eigen, onnavolgbare wijze. Assepoester is een verwende blaag, Sneeuwwitje’s dwergen zijn gokverslaafd, Roodkapje heeft moordzuchtige trekjes en met Goudhaartje loopt het ook al niet goed af.
De twaalf zangers en zangeressen van Schudden voor Gebruik nemen je mee in een wervelend, kleurrijk en klankrijk avontuur. Een vrolijke familievoorstelling van 40 minuten voor jong en oud, waarmee Schudden voor Gebruik van april t/m oktober 2018 langs Gelders Kastelen toert.

Compositie en muzikale leiding: Elke Jansen, regie: Hester Macrander.

Kijk voor alle speeldata op de Gelderse kastelen via www.schuddenvoorgebruik.com.

Datum: zaterdag 29 september
Tijd: 13.00, 14.00 en 15.00 uur
Duur: 40 minuten
Kosten: € 11,50 en kinderen 4 t/m 18 jaar € 8,00. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen en Museumkaarthouders betalen € 3,00 op vertoon van jaarkaart.
Adres: Huis Verwolde, Jonker Emilelaan 4, 7245 TL Laren.

Reserveren voor deze activiteit is noodzakelijk en uitsluitend online mogelijk in de voorverkoop:

Koop hier je kaartjes voor de voorstelling van 13.00 uur

Koop hier je kaartjes voor de voorstelling van 14.00 uur

Koop hier je kaartjes voor de voorstelling van 15.00 uur

Locatie

Huis Verwolde

Meer info