Theaterconcert

18 februari 2017

Theaterconcert De Andersons: ‘Hier Dooft Niets’ mét als speciale gast Eric Vloeimans

Op zaterdagavond 18 februari is in kasteel Ammersoyen de voorstelling ‘Hier dooft niets’ van het kleinkunstgezelschap De Andersons te zien. Een hartstochtelijk theaterconcert over verwondering in de sfeervolle ridderzaal van het kasteel.

'Hier dooft niets' is een hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert, waarmee de makers ten strijde trekken tegen de onverschilligheid en een liefdevolle oproep doen tot verwondering. Ze grijpen het leven bij de lurven en laven zich samen met het publiek aan liederen vol levenslust, liefdeslust en troost in stormachtige tijden.

Over De Andersons

Het muzikale trio De Andersons bestaat uit Anna Ågren, Roel Dullaart en muzikant Mirek Walton. Eerder maakten ze samen met Arjen Lubach de voorstelling 'Stockholm sneeuwt', brachten ze een voorstelling over het leven en werk van Cornelis Vreeswijk en speelden ze een exclusieve concertreeks i.s.m. de band Zijlstra. Daarnaast hebben ze als zangers en theatermakers in diverse producties gespeeld (o.a. in 'Verboden te Lachen' van en met Herman van Veen en 'Het Vreemdelingenlegioen') en stonden ze op verschillende binnen- en buitenlandse theaterfestivals.

Bekijk de teaser van de voorstelling op YouTube

Deze voorstelling is ook te zien in kasteel Cannenburch op 17 maart 2017

Datum: zaterdag 18 februari 2017

Tijd: 20.00 tot 21.30 uur. Vanaf 19.00 uur kunt u terecht in de taveerne van het kasteel.

Entree: 17,50 euro p.p.

Reserveren: is noodzakelijk en is mogelijk via onderstaand formulier

Adres: kasteel Ammersoyen, Kasteellaan 1, 5324 JR Ammerzoden

Informatie: tel. (073) 594 95 82 of ammersoyen@glk.nl of kijk op www.deandersons.nl

Foto: Roxanne Hellevoort

Online reserveren

Locatie

Kasteel Ammersoyen

Meer info »

Lees verder
x

Gratis magazine Mooi Gelderland

Mooi Gelderland is hét kleurrijke magazine van Geldersch Landschap & Kasteelen. Boordevol informatie over Gelderse natuur en cultuur, achtergrondverhalen en eropuit tips.

Vraag nu een gratis exemplaar aan.
Lees verder »