Achterhoek bustocht

Let op: Dit evenement is geweest.
15 oktober 2016

De bus vertrekt vanaf station Velp en station Zutphen. De route gaat via Huis De Voorst, Huis ’t Velde, de Warkense molen, landgoed Netelhorst en landgoed de Ehze naar huis Verwolde. Hier wordt koffie/thee geschonken en zullen het huis en de tuin bezocht worden. Het accent zal hierbij liggen op de tuin. Het bezoek aan Verwolde wordt afgesloten met een lunch in het dorp Laren. Daarna gaat de rit terug naar Zutphen en Velp via Landgoed Ampsen, de Lochemse berg en landgoed Vorden. Voordat de bus terugkeert op de beide stations zal nog nagenoten worden met een drankje en hapje. Reserveren is noodzakelijk.

Tijd: vertrek om 8.45 uur Station Velp of 9.30 uur Station Zutphen. Terug om 17.00 uur Station Zutphen en 17.45 uur Station Velp.
Deelname: € 55,00 p.p., donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen € 49,50. De prijs is inclusief catering en lunch. Rolstoelen kunnen niet mee. Rollators wel, maar deze kunnen niet mee huis Verwolde in.
Startlocatie: Station Velp of Station Zutphen. Kies hieronder uw gewenste startlocatie.
Informatie: tel. 026-3552555 (bereikbaar maandag t/m vrijdag).

Startlocatie station Velp: reserveer hier uw kaartje

Startlocatie station Zutphen: reserveer hier uw kaartje

 

 

Locaties

Landgoed de Voorst

Meer info »

Lees verder

Landgoed 't Velde

Meer info »

Lees verder

Huis Verwolde

Meer info »

Lees verder

Lochemse Berg

Meer info »

Lees verder

Landgoed Vorden

Meer info »

Lees verder
x

Gratis magazine Mooi Gelderland

Mooi Gelderland is hét kleurrijke magazine van Geldersch Landschap & Kasteelen. Boordevol informatie over Gelderse natuur en cultuur, achtergrondverhalen en eropuit tips.

Vraag nu een gratis exemplaar aan.
Lees verder »