Landgoedfestijn

Let op: Dit evenement is geweest.
21 oktober 2015 - 22 oktober 2015

Met de boswachter op kaboutertocht, speurend tussen de paddenstoelen en gekleurde bladeren. Opwarmen met een kop zelfgemaakte kruidenthee bij Zorgboerderij Westbroek. En een herfstboeket plukken in de A.Vogel tuinen. Vier op 21 en 22 oktober met het hele gezin de herfst op het landgoedfestijn Zwaluwenburg!

Unieke samenwerking
De één is eigenaar van het landgoed. De tweede bewoont één van de acht historische boerderijen. De derde verbouwt er de kruiden en planten die nodig zijn voor hun natuurlijke geneesmiddelen. En samen organiseren ze dit jaar het Landgoedfestijn op hun geliefde Zwaluwenburg. Het Geldersch Landschap & Kasteelen (GLK), zorgboerderij Westbroek en de A. Vogel tuinen.

Boswachter Sabine Wolters van GLK: “Dat is een van de bijzondere dingen van Zwaluwenburg, die unieke samenwerking. Daarom hebben we het Landgoedfestijn ook sámen georganiseerd. We willen bezoekers de schoonheid van het landgoed laten zien, de natuur laten ervaren en ze tegelijkertijd duidelijk maken wat wij er alle drie doen. Alles verpakt in een gezellig festijn!”

Activiteiten Landgoedfestijn
Tijdens het Landgoedfestijn op 21 en 22 oktober is Zwaluwenburg het decor voor een gezellig dagje uit. Van 10:00 uur tot 16:00 zijn er kaboutertochten voor kinderen, excursies en workshops voor volwassenen, proeverijen en verschillende marktkraampjes met (streek)producten te bezichtigen. Entree is gratis.


Adres: Landgoed Zwaluwenburg, Eperweg, ‘t Harde
Datum: 21 en 22 oktober, van 10:00 tot 16:00 uur.
Kosten: gratis entree (voor sommige activiteiten wordt een kleine vergoeding gevraagd).

Locatie

Landgoed Zwaluwenburg

Meer info »

Lees verder