Intiem & stijlvol

Huis Zypendaal, trouwen, huwelijk, Arnhem, museum, Gelderland

Op de hoofdverdieping van huis Zypendaal is de trouwzaal, de Rode Salon, gesitueerd. De Rode Salon is stijlvol ingericht voor jullie huwelijksvoltrekking. Vanuit de Rode Salon kijken jullie uit over het prachtige bos en park Zypendaal.

Naast de ceremonie kan een fotoreportage, het aansnijden van de bruidstaart en het serveren van een drankje onderdeel uitmaken van jullie bruiloft op Zypendaal. Naar jullie keuze kan dit in het huis of buiten in het park.

Belangrijke informatie op een rijtje:
• De Rode Salon heeft 30 zitplaatsen
• Vrijdag en zaterdag tussen 09.00-17.00 uur, een andere dag of ander tijdstip wordt op speciaal verzoek in behandeling genomen.
• Locatievergoeding op vrijdag en zaterdag € 450,00 per uur vrijgesteld van BTW. Er geldt een 50% toeslag op een andere dag of tijdstip.

Genoemde bedragen zijn exclusief de gemeentelijke leges. Wij reserveren uitsluitend de trouwzaal voor jullie. Zodra jullie de trouwzaal op huis Zypendaal hebben gereserveerd is het belangrijk zelf het huwelijk vast te leggen bij de Gemeente Arnhem en de verdere benodigde (papieren) zaken te regelen.

Huwelijk, Zypendaal, Trouwen, Arnhem, Gelderland, museum, Kasteel

Bruidsreportage

Jullie bruidsreportage kan in het huis plaatsvinden maar natuurlijk biedt het aangrenzende park ook een prachtig fotodecor. In het huis kunnen de volgende vertrekken worden gebruikt: de Damessalon, de Eetkamer, de Rode Salon en de Hal.

Tijdens de reportage worden jullie begeleid door één van onze kasteelmedewerkers en er zijn wel een aantal regels aan verbonden:
• Het maken van een reportage in het huis mag maximaal 60 minuten duren.
• Er mogen maximaal 4 personen mee naar binnen (bruidspaar, 1 persoon bruidspersoneel, fotograaf).
• Het gebruik van extra lampen bij reportages dient tot een minimum beperkt te blijven.
• Losse statieven zijn niet toegestaan.
• Het spreekt voor zich dat jullie niet het alleenrecht hebben op het huis en het dus mogelijk is dat er ook andere bezoekers aanwezig zijn.

Locatievergoeding huis bij gebruik voor fotoreportages
binnen openingstijden: € 150,-
buiten openingstijden: € 200,-

Openingstijden huis: het hele jaar op zondagen 12.00 – 17.00 uur.
Reserveren voor de reportage is verplicht en de kosten moeten vooraf bij de receptie contant of per pin voldaan worden. Uiterlijk 1 week voor aanvang van de reportage. Annuleren is toegestaan tot 1 week voor aanvang. Daarna is restitutie niet meer mogelijk.

Info Huis Zypendaal

* Verplichte velden

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bezoek Huis Zypendaal

Boek je tickets
Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

Bezoek een kasteel

De Gelderse kastelen zijn magische poorten, elk uniek door zijn ligging, bouwstijl en rijke geschiedenis. Ze vertellen je in geuren en kleuren hoe onze voorouders leefden, soms tot wel tot 700 jaar terug. Ook rondom elk kasteel is veel te zien en beleven. Ontdek ze allemaal!

Boek je tickets

Koop hier kaarten voor je kasteelbezoek of reserveer een kasteelactiviteit.

Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

De natuur in

Bezoek een natuurgebied of landgoed

Je vindt onze 161 natuurgebieden in elke uithoek van de provincie. We beheren bijna 12.000 hectare Gelderse natuur. Van de groene oase de Veluwe, het waterrijke Rivierengebied tot het coulissenlandschap van de Achterhoek. Laat je verrassen en ontdek de natuur bij jou in de buurt.

Kies een activiteit

Ontdek de Gelderse natuur op de manier die bij je past.