Unieke natuurreis met SNP

11 maart 2019

Boswachters en natuurgidsen van 4 natuurbeschermingsorganisaties laten je het unieke en het mooiste van de Veluwe zien. Zo kom je op plekjes die voor anderen onbereikbaar zijn. Na 5 dagen te zijn ondergedompeld in de natuur, keer je met bijzondere verhalen huiswaarts.

We bieden twee arrangementen aan van elk vijf dagen: één in de noordelijke en één in de zuidelijke Veluwe. Beide met een vertrekdatum in het voorjaar en in het najaar en onderweg verblijf in goede hotels die middenin de natuur van de Veluwe liggen.

De noordelijke etappe gaat dwars door de bossen van Vierhouten, het Leuvenumse Bos en Hulshorster Zand, landgoed Staverden, het Speulderbos en de Ermelose Heide en Kroondomein het Loo.

Tijdens de zuidelijke etappe bezoek je Kroondomein het Loo, de zandverstuivingen van Kootwijk, het Deelerwoud, de bossen en heidevelden van de Loenermark en het Nationaal Park Veluwezoom.

Deze bijzondere en exclusieve reis organiseert reisorganisatie SNP in samenwerking met Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten, Kroondomein Het Loo en Geldersch Landschap & Kasteelen. De website van SNP biedt alle informatie.

Meer nieuws