Kasteel Ammersoyen bezoeken na sneltest

07 april 2021

Kasteel Ammersoyen in Ammerzoden is één van de culturele activiteiten die is geselecteerd voor een bezoek met toegangstest in april. Het kasteel opent de poorten op 9, 10 en 11 april voor een kijkje binnen de metersdikke muren.

Hoe werkt het?

Om toegang te krijgen tot kasteel Ammersoyen is het noodzakelijk dat elke bezoeker zich binnen 40 uur voor aanvang laat testen bij een speciaal daarvoor aangewezen teststraat. Met het negatieve testresultaat in de CoronaCheck-app of geprint krijg je toegang.

Stap 1
Lees de informatie op Testen voor Toegang.
Stap 2
Reserveer een datum & tijd bij kasteel Ammersoyen.
Stap 3
Ga naar Testen voor Toegang om een testafspraak in te plannen.

Let op: alleen testresultaten die ingepland zijn via Testen voor Toegang worden geaccepteerd om toegang te krijgen tot kasteel Ammersoyen.

Middeleeuws kasteel

Strategisch gelegen tussen Maas en Waal ligt het indrukwekkende kasteel Ammersoyen. Dit kasteel stamt uit circa 1300 en is een echt middeleeuws kasteel met vier torens, een imposante ridderzaal en een gracht. Via trappen in metersdikke muren bereikt u de museumzolder waar een enorme collectie archeologische vondsten uit de gracht het verhaal van de vroegere bewoners vertellen.

Pilot Testen voor Toegang

In april is voor een aantal mensen weer mogelijk worden om veilig naar het theater of het museum te gaan als zij zich van tevoren laten testen bij een aangesloten testaanbieder. Aan het bezoek gaat toegangstest vooraf.

Meer nieuws