Coronamaatregelen en publieksactiviteiten

14 oktober 2020

Wat betekenen de aangescherpte coronamaatregelen, die de overheid op 13 oktober aankondigde, voor onze publieksactiviteiten?

Excursies en rondleidingen
Alle excursies en rondleidingen voor volwassenen worden geannuleerd t/m 11 november 2020. Iedereen die in deze periode een excursie heeft geboekt, krijgt binnenkort het betaalde bedrag teruggestort. Activiteiten op de kastelen voor kinderen tot 18 jaar gaan wel door wanneer dat binnen de richtlijnen haalbaar is. Check daarvoor de webpagina van de kastelen.

Openstelling kastelen
Onze kastelen kunnen op een veilige manier open blijven voor bezoekers conform het museumprotocol. Vooraf online reserveren blijft noodzakelijk en we vragen bezoekers een mondkapje te dragen.

Infocentra Staverden en Leur
Het bezoekerscentrum Staverden en Leur blijven voorlopig open met inachtneming van de coronarichtlijnen. De horecafaciliteiten zijn gesloten.

Molens
De molens van Hernen, Waardenburg en Batenburg draaien regelmatig maar zijn gesloten voor het publiek.

Geniet van de herfst!
Natuurlijk betekent dit niet dat je er zelf niet op uit kan gaan. Sterker nog, buiten zijn is goed voor lichaam en geest! Maar kies waar mogelijk een rustige locatie dicht bij huis en volg de richtlijnen van het RIVM. Op onze overzichtskaart vind je alle gebieden van GLK. 

Om maximaal te genieten van de herfst hebben we enkele tips voor je op een rijtje gezet. Geniet van de herfst en blijf gezond!

Meer nieuws