Donateursexcursie 2020

Ammersoyen en Neerijnen, iconen van de Betuwe

In het jaar waarin we ’80 jaar Gelderse kastelen’ vieren, nemen we onze donateurs graag mee op excursie naar de Betuwe. Op de middeleeuwse burcht Ammersoyen krijgt u de ambitieuze plannen te zien voor het verbeteren van het in- en exterieur. Landgoed Waardenburg en Neerijnen kenmerkt zich door de uitzonderlijke ligging langs de Waal en een combinatie van park, boomgaarden, hakhoutbos, kwelkades en rozentuin. De excursie op zaterdag 13, maandag 15 of dinsdag 16 juni is exclusief voor donateurs van Geldersch Landschap & Kasteelen.

We incasseren de deelnemerskosten pas na 1 juni, wanneer we ook hopen dat er meer duidelijkheid is over situatie in relatie tot de Coronacrisis. Tot dat moment zijn er dan ook geen kosten aan de inschrijving verbonden.

Indien u met het OV wenst te komen dan zullen wij t.z.t. laten weten naar welk station u kunt reizen. Waarschijnlijk zal dit Zaltbommel zijn.

Persoonlijke gegevens
wordt automatisch ingevuld
wordt automatisch ingevuld
Voorkeuren
Betaalwijze
Ik machtig Geldersch Landschap & Kasteelen om het bedrag van mijn rekening af te schrijven van € 47,50 (1 persoon) of € 95,- (2 personen). Uw bijdrage wordt pas ge├»ncasseerd nadat u van ons uw bevestiging van deelname hebt ontvangen.
Vraag of opmerking

Mee op excursie

Eén introducé is welkom. De kosten voor de excursie bedragen € 47,50 p.p, inclusief vervoer per touringcar, lunch, koffie en thee. In week 21 ontvangt u bericht en bij deelname nadere informatie over de startlocatie, parkeren en openbaar vervoerpunt.

Annuleren kan kosteloos tot 1 juni. Daarna is restitutie niet meer mogelijk.

Contact

Lenie Burgers: (026) 355 25 37 of Anne van den Hul: (026) 355 25 33 en donateurs@glk.nl beantwoorden graag uw vragen.