Prijsvraag naam vosje

Ha wat fijn! Jij hebt voor mij een naam bedacht. Daar word ik blij van.
Vul de naam die je voor mij hebt bedacht hieronder in. Dat kan tot 1 december.

Wat kun je winnen?

  • Heb jij de leukste, grappigste of meest bijzonder naam bedacht, dan win je de hoofdprijs en mag je op stap met onze boswachter, samen met je gezin of vriendjes en vriendinnetjes. Er mogen 4 personen mee en je kiest zelf waar je naar toe wilt. Bijvoorbeeld naar het bos als het donker is - spannend! - of juist als het licht is en je sporen wilt zoeken van herten of wilde zwijnen. Wie weet kom je ze dan zelfs wel tegen, want de boswachter kent de plekjes waar ze zitten.
    Je krijgt ook nog een mooie insta camera waarmee je jezelf of juist de dieren in het bos op de foto kunt zetten tijdens je spannende tocht.

  • Win je niet de hoofdprijs? Niet getreurd. Dan maak je nog kans om één van de leuke knuffelvosjes te winnen.
Persoonlijke gegevens
wordt automatisch ingevuld
wordt automatisch ingevuld
Mijn reactie
Knuffel vos

Doe mee & word ook SuperSpeurder!

Geldersch Landschap & Kasteelen heeft speciaal voor kinderen het SuperSpeurdersprogramma ontwikkeld waarbij een vosje, de mascotte van de SuperSpeurders, centraal staat. Hierdoor maken kinderen spelenderwijs kennis met prachtige natuurgebieden en erfgoederen die onze provincie rijk is. Als SuperSpeurder ontdekken kinderen van alles over planten en dieren en over de bewoners van spannende kastelen in Gelderland.
Meer informatie over dit SuperSpeudersprogramma voor kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar is te vinden op glk.nl/superspeurders.