Te huur: kasteel en koetshuis Staverden

Nico Kloek

In de kern van ons landgoed Staverden gelegen tussen Ermelo en Apeldoorn liggen kasteel en koetshuis Staverden. Het complex heeft een gemengde bestemming: kantoor; ondergeschikte horeca, (bedrijfs-)woningen; en tentoonstellingsruimte.

Het hoofdgebouw/kasteel ca. bestaat uit vier bouwlagen. Op de bel-etage zijn de representatieve ruimten en vergaderzalen. De eerste en tweede verdieping bestaan uit kantoorvertrekken van verschillende afmetingen en bijbehorende voorzieningen. In de kelder bevinden zich installaties en enkele dienstvertrekken.

In het koetshuis zijn de voormalige garage en dienstwoning omgebouwd tot woning. Dit gedeelte heeft echter een kantoor/bedrijfsbestemming. Bewoning is toegestaan. De voormalige ruimte voor de koetsen en de paarden is nu ingericht voor feesten en partijen. De grote zolder hierboven is verbouwd tot kantoorruimte.

Het totaal aan verhuurbaar oppervlak is iets minder dan 2500 m2.
De voormalige ruimte voor de koetsen en de paarden is nu verhuurd als bierbrouwerij. De grote zolder hierboven is verbouwd tot kantoorruimte en nog te huur.

Voor meer informatie over de huurvoorwaarden, uitgangspunten en eventuele bezichtiging kunt u contact opnemen met de heer W. van Vliet, rentmeester, telefoon 026 – 35 52 543.

Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

Bezoek een kasteel

De Gelderse kastelen zijn magische poorten, elk uniek door zijn ligging, bouwstijl en rijke geschiedenis. Ze vertellen je in geuren en kleuren hoe onze voorouders leefden, soms tot wel tot 700 jaar terug. Ook rondom elk kasteel is veel te zien en beleven. Ontdek ze allemaal!

Boek je tickets

Koop hier kaarten voor je kasteelbezoek of reserveer een kasteelactiviteit.

Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

De natuur in

Bezoek een natuurgebied of landgoed

Je vindt onze 161 natuurgebieden in elke uithoek van de provincie. We beheren bijna 12.000 hectare Gelderse natuur. Van de groene oase de Veluwe, het waterrijke Rivierengebied tot het coulissenlandschap van de Achterhoek. Laat je verrassen en ontdek de natuur bij jou in de buurt.

Kies een activiteit

Ontdek de Gelderse natuur op de manier die bij je past.