Afsluiting Koeweide landgoed Schaffelaar

De gemeente Barneveld heeft de Koewei, het grote grasveld achter kasteel De Schaffelaar in Barneveld, afgesloten voor bezoekers. Ook het pad rondom de Koewei is gesloten. Deze maatregel is genomen na vondst van meerdere dode vogels. We roepen alle gebruikers op om gehoor te geven aan deze maatregel om verspreiding van de vogelgriep tegen te gaan. Het kasteel, de oranjerie het Schaffelaarse Erf en het achterliggende bos zijn nog steeds bereikbaar.

Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

Bezoek een kasteel

De Gelderse kastelen zijn magische poorten, elk uniek door zijn ligging, bouwstijl en rijke geschiedenis. Ze vertellen je in geuren en kleuren hoe onze voorouders leefden, soms tot wel tot 700 jaar terug. Ook rondom elk kasteel is veel te zien en beleven. Ontdek ze allemaal!

Boek je tickets

Koop hier kaarten voor je kasteelbezoek of reserveer een kasteelactiviteit.

Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

De natuur in

Bezoek een natuurgebied of landgoed

Je vindt onze 161 natuurgebieden in elke uithoek van de provincie. We beheren bijna 12.000 hectare Gelderse natuur. Van de groene oase de Veluwe, het waterrijke Rivierengebied tot het coulissenlandschap van de Achterhoek. Laat je verrassen en ontdek de natuur bij jou in de buurt.

Kies een activiteit

Ontdek de Gelderse natuur op de manier die bij je past.