Privé-excursie met de boswachter

Weet u dat u speciaal voor uw familie-uitje, bedrijfsuitje of andere gelegenheid een excursie kunt laten verzorgen over een van onze landgoederen of natuurterreinen? Onze boswachters kennen als geen ander de mooiste plekjes. Zij nemen u mee in de wereld van de flora en fauna en kunnen ook het nodige vertellen over de geschiedenis en het beheer van de terreinen.

Mogelijkheden en tarieven

Wandeling door natuurgebied of landgoed GLK

In een terrein naar keuze en desgewenst met het accent op cultuurhistorie, flora, fauna, beheer of algemeen. Mogelijk op alle weekdagen, op basis van beschikbaarheid van een of meerdere van onze boswachters. Duur excursie: 1,5 - 2 uur. Tarief € 5,00 per volwassene, € 2,50 per kind van 4 t/m 12 jaar en € 35,00 reiskosten (inclusief btw). Om de kwaliteit van de excursie te waarborgen, hanteren wij maximaal 25 personen per boswachter.

Bezoek wildobservatiepost Dellen

Met uw groep brengt u onder leiding van onze boswachter een exclusief bezoek aan de wildobservatiepost, gelegen in het rustgebied van De Dellen bij Epe op de Noord-Veluwe. Voor een bezoek aan de wildobservatiepost vragen wij € 7,50 p.p. en € 35,00 reiskosten (inclusief btw). In de wildobservatiepost is plek voor 20 personen. 

Voor het spotten van herten en zwijnen is stilte noodzakelijk. Het meenemen van kinderen met name onder de 12 jaar wordt - een enkele uitzondering daar gelaten - dan ook afgeraden. 

De excursie start voor zonsondergang en eindigt in het donker. Duur: 1,5 - 2 uur. Mogelijk op woensdag, vrijdag en zaterdag, op basis van beschikbaarheid. Een privé-excursie naar de post is helaas niet mogelijk in de hertenbronstperiode.

Informatie & boeken

Rijk van Nijmegen, Betuwe en Bommelerwaard
Contactpersoon: Jan van den Bosch, tel. 06-53246586
Excursieterreinen: Bergharen, Den Eng, Eendenkooi Batenburg, Goilberdingerwaarden, Hatertse Broek, Heerlijkheid Beek, Hernense bos, Landgoed Waardenburg en Neerijnen, Liendense Waard, Marspolder, Regulieren

Achterhoek
Contactpersoon: Ronny ter Horst, tel. 06-51614528
Excursieterreinen: Boeijink, De Ehze, De Voorst, Hagen, Hijink, Landfort, Lochemse Berg, Verwolde, ’t Walfort, Wolinkbos

Noordoost en Zuidoost-Veluwe
Contactpersoon: Sabine Wolters, tel. 06-53699858
Excursieterreinen: Bonenburg, Dellen, Klooster Hulsbergen, Scherpenberg & Majuba, Tongerense Heide en Wisselse Veen, Vuursteenberg, Wiessenbergse kolk & Hoenwaard, Bruggelen, Landgoed Huis te Eerbeek, Loenermark, Orderbos, Zandhegge

Noordwest-Veluwe
Contactpersoon: vrijwillig educatief boswachter Jan Velema, 06-10671723
Excursieterreinen: Staverden, Wilde Kamp, 't Sol, De Haere, Schouwenburg, Zwaluwenburg

Zuidwest-Veluwe en Vallei
Contactpersoon: vrijwillig educatief boswachter Eduard Barreveld, tel. 06-49131047
Excursieterreinen: Hoekelum, Klein Bylaer, Schaffelaar, Sysselt, Wekeromse Zand, Wilbrinkbos

Zuid-Veluwe
Contactpersoon: Ben Oosting, tel. 06-50865526
Excursieterreinen: Lichtenbeek, Mariëndaal, Warnsborn, Westerheide, Duno, Hoog en Laag Oorsprong, Biljoen, Rosendael