Happen & Trappen langs Gelderse kastelen

Maak een compleet dagje uit van een bezoek aan een van onze kastelen met de fietsroutes van Happen & Trappen. Tijdens de fietsroutes pauzeert u bij verschillende eetgelegenheden voor een culinaire pauze. Zo combineert u een dag lang fietsen door een prachtige omgeving met heerlijk eten bij verschillende restaurants!

 

Groots genieten van Kasteel & Park Rosendael

De Groots genieten van Kasteel Rosendael-route is een fietstocht van 26 kilometer, verdeeld over drie etappes. De route start met koffie en gebak bij Oranjerie Rosendael. Na een stuk fietsen kunt u uitgebreid lunchen bij Paviljoen de Posbank, waarna u een bezoek brengt aan kasteel en park Rosendael. De fietsroute leidt u over de prachtige Posbank en eindigt met een hoofdgerecht bij Oranjerie Rosendael. U ontvangt een gedetailleerde routebeschrijving en fietskaarthouder.

Meer informatie en reserveren

 

 

Fietsen rondom Kasteel Cannenburch

Ontdek het gebied rondom Vaassen op de fiets met deze culinaire fietsroute. U start uw dag met koffie of thee en gebak bij Pannenkoekenhuis 1760. Na een prachtig stuk fietsen ontvangt u bij Maarten in 't Koetshuis een uitgebreide lunch, waarna u op eigen gelegenheid Kasteel Cannenburch kunt ontdekken. U vervolgt uw fietsroute en eindigt deze met een heerlijk hoofdgerecht bij Veluws Eethuis Wissel en een afsluitend drankje. 

Meer informatie en reserveren

 

 

Happen & Trappen Kasteel Ammersoyen

Deze fietsroute van ongeveer 22 kilometer is verdeeld over drie etappes. De route combineert een bezoek aan middeleeuws kasteel Ammersoyen, uit het jaar 1300, met een mooie fietsroute en heerlijke pauzes bij verschillende restaurants. Inbegrepen zijn een stuk gebak bij Koetshuis en B&B Kasteel Ammersoyen, een lunch bij Pannenkoekenhuis de Waterpoort en een heerlijk dessert bij IJsboerderij de Schoonheuvel. Aan het einde van de fietsroute kunt u weer bij Koetshuis en B&B Kasteel Ammersoyen terecht voor een welverdiend afsluitend drankje.

Meer informatie en reserveren

 

 

Culinair genieten van Kasteel Hernen

Deze fietsroute van 43 kilometer combineert een leerzaam bezoek aan Kasteel Hernen met heerlijke gerechten bij verschillende eetgelegenheden. Van tevoren ontvangt u een uitgebreide routebeschrijving en fietskaarthouder. De route start met koffie of thee en gebak bij Logis Hotel Restaurant Hoogeerd. Daarna vervolgt u de route, waarna u bij Riverside terecht kunt voor een heerlijke kop soep. Ook is een bezoek aan het laatmiddeleeuwse Kasteel Hernen inbegrepen. Voor de lunch kunt u terecht bij restaurant De Leurse Hof.

Meer informatie en reserveren

 

 

Huis Verwolde terras aan vijver

Ontdek de Achterhoek en Huis Verwolde 

Met deze route bent u een compleet dagje uit met de fiets, terwijl u onderweg kunt genieten van het lekkerste eten. Deze route is 43 kilometer lang en is verdeeld over vier etappes. Combineer een bezoek aan Huis Verwolde en het omliggende landgoed met een mooie fietsroute door de Achterhoek. Tijdens de route stopt u bij Hotel Hof van Gelre voor een stuk gebak, bij restaurant Irma's Diepenheim voor een heerlijk voorgerecht en bij Theehuis Hoestinkhof voor een soepje. Na een bezoek aan Huis Verwolde vervolgt u de fietsroute. U sluit de dag af met een hoofdgerecht en nagerecht bij Hof van Gelre.

Meer informatie en reserveren

 

Groots genieten van Kasteel Doorwerth

Deze fietsroute van 44 kilometer leidt u door de meeste prachtige natuur rondom Kasteel Doorwerth. U ontvangt een uitgebreide routebeschrijving en fietskaarthouder. Combineer een bezoek aan het eeuwenoude, middeleeuwse Kasteel Doorwerth met verschillende culinaire pauzes. U start de dag met koffie of thee en gebak. Rond het middaguur geniet u van een heuse kasteellunch binnen de muren van het kasteel, en u sluit de dag af met een borrelplank en een drankje.

Meer informatie en reserveren