Vrijwilligersmarkt

Let op: Dit evenement is geweest.
15 september 2018

Benieuwd of vrijwilligerswerk bij kasteel Ammersoyen iets voor je is? Kom op zaterdag 15 september een kijkje nemen bij de vrijwilligersmarkt en kom meer te weten over het kasteel en de verschillende vrijwilligersfuncties.

Kasteel Ammersoyen is één van de zeven opengestelde kastelen van stichting Geldersch Landschap & Kasteelen (GLK). Het kasteel is van april t/m oktober zes dagen per week te bezoeken en van november t/m maart op zondagen en voor groepen op afspraak. Het hele jaar door zijn er evenementen voor jong en oud te beleven.

Vrijwilligersteam

Ten behoeve van de openstelling van het kasteel is behoefte aan uitbreiding van het bestaande vrijwilligersteam. Gezocht worden onder meer vrijwillige rondleiders en publieksbegeleiders, vrijwilligers voor de kaart- en winkelverkoop, educatie, evenementen, housekeeping van de collectie en klein tuinonderhoud.

Programma

Geïnteresseerden zijn tussen 13.00 en 16.00 uur welkom op de vrijwilligersmarkt. Om 13.00, 14.00 en 15.00 uur vertrekt er een verkorte rondleiding door het kasteel. De rondleider laat je kennismaken met het kasteel en zal het vrijwilligerswerk toelichten.

Voor vragen en meer informatie kun je na afloop terecht bij de vrijwilligerscoördinator en bij de teamleiders die je meer kunnen vertellen over de inhoud van het vrijwilligerswerk. Inschrijven voor een kennismakingsgesprek of een snuffeldag is ter plekke mogelijk.

Ook wordt er een korte presentatie getoond die een beeld geeft van kasteel Ammersoyen, GLK en het vrijwilligerswerk. Bij vertrek krijg je een goodiebag mee naar huis.

Vooraf aanmelden is niet nodig. Entree: gratis

Alle vrijwilligersvacatures van kasteel Ammersoyen op een rij

Datum: zaterdag 15 september

Tijd: 13.00 tot 16.00 uur

Adres: Kasteellaan 1, 5324JR Ammerzoden

Informatie: vrijwilligersammersoyen@glk.nl

Foto: SKBL

Locatie

Kasteel Ammersoyen

Meer info