Voorjaarsbustocht

Let op: Dit evenement is geweest.
12 mei 2018

Het Noordelijk deel van de Veluwe is een prachtig gebied en zeker het verkennen waard. Zaterdag 12 mei neemt de boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen u graag mee naar deze mooie streek. De reis brengt u naar landgoederen, kastelen, bossen en uiterwaarden. Na vertrek vanaf station Nunspeet gaat de tocht via Elburg en landgoed Zwaluwenburg naar De Dellen. In restaurant De Ossenstal staat de koffie voor u klaar. De busreis gaat verder via Wezep (Vuursteenberg) en Hattem (Algemene Veen, Wiessenbergse Kolk en Hoenwaard) naar Wapenveld (Berghuizen en Klooster Hulsbergen) de IJsseldijk op. Via Epe gaat de tocht naar Vaassen. In het Koetshuis bij kasteel Cannenburch staat de lunch voor u klaar. Na deze pauze volgt een korte rondleiding door het kasteel en eventueel een bezoek aan de fraaie moestuin en de kasteelwinkel. De tocht gaat daarna verder via Apeldoorn en Staverden naar Garderen, waar de busreis wordt onderbroken voor een aperitief in restaurant Zondag. De reis gaat via Uddel en Elspeet terug naar het startpunt in Nunspeet. Reserveren is noodzakelijk.

Tijd: start om 9.20 uur vanaf station Nunspeet (na aankomst van de stoptreinen uit Amersfoort en Zwolle), einde om ca. 17.30 uur.
Deelname: €55,00 p.p., donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen betalen € 49,50 p.p.
Opmerking: tijdens de bustocht wordt een paar keer in– en uitgestapt en worden (korte) stukken gelopen. Rolstoelen kunnen niet mee, rollators wel. Bij gebruik van een rollator moet u echter wel rekening houden met trappen in kasteel Cannenburch. Deze moet u zonder rollator op- en af kunnen lopen.
Startlocatie: parkeerplaats Veluwe-transferium, direct achter NS-station Nunspeet, aan de voet van de uitkijktoren.      
Informatie: Aleid Bosch, tel. 038 3769482 of Harro Frieling, tel. 055 3557247 (geen reserveringen)
Betaling: via Ideal, door te klikken op onderstaande reserveerbutton.

Met korting meewandelen? Word dan nu donateur.

Reserveer hier uw kaartje

 

Locaties

Klooster Hulsbergen

Meer info

Kasteel Cannenburch

Meer info

Vuursteenberg

Meer info