Volle maanwandeling

Let op: Dit evenement is geweest.
2 maart 2018

Normaal zijn de terreinen van Geldersch Landschap & Kasteelen na zonsondergang niet toegankelijk, maar om de volle maan te kunnen beleven wordt een aantal malen per jaar een uitzondering gemaakt. Want bij volle maan is veel te zien en te horen. U kunt de sterren zien en soms de gloed van nabij gelegen of steden of dorpen. En u hoort allerlei omgevingsgeluiden zoals geritsel in de bladeren, wegspringende konijnen en roepende bosuilen. Juist door die geluiden zult u merken dat een wandeling die u overdag al vaker heeft gemaakt ‘s nachts opeens geheel nieuw en anders kan zijn. Ervaar het zelf en ga mee met onze boswachters. Zij nemen u mee door bosrijk gebied met een landhuis, houtwallen, heide, vijvers en vennetjes. Onderweg wordt aandacht besteed aan de nachthemel. Tijdens de stiltemomenten luisteren we naar de nachtelijke geluiden. Reserveren is noodzakelijk. 

Tijd: start om 19.30 uur. Duur: ca. 2 uur.
Deelname: € 7,50 p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen € 2,50 p.p. op vertoon van een geldige donateurspas. Niet geschikt voor kinderen < 12 jaar.
Opmerking: denk gezien de temperatuur die verwacht wordt aan extra warme kleding, handschoenen, een sjaal en een muts. Zorg voor stevige schoenen en neem een lampje mee. Honden kunnen niet mee.
Startlocatie: de parkeerplaats aan de westzijde van het Wilbrinkbos liggend aan de Apeldoornsestraat bij Voorthuizen.
Informatie: Keesjan Kleef, tel. 06-52519146.
Betaling: via Ideal, door te klikken op onderstaande reserveerbutton.

Vanwege de weersomstandigheden die worden verwacht hebben wij besloten om deze excursie af te lasten.

Locatie

Wilbrinkbos

Meer info