Valentijnswandeling

Let op: Dit evenement is geweest.
14 februari 2017

Een passend cadeau om elkaar te geven: samen mee met de Valentijnswandeling op het romantische Landgoed Staverden. In de negentiende eeuw was het een goed gebruik dat landgoederen een eigen romantisch verhaal kenden. Zo ook op Staverden. Het romantische, maar ook tragische verhaal van Eleonora – ‘ de Zwarte Vrouwe van Staverden’ zal tijdens deze wandeling zeker niet ontbreken. Ook wordt verteld over het ontstaan van Valentijnsdag en er wordt tijd ingeruimd voor een samenzijn van de deelnemers onder het genot van een bijpassend drankje en hapje. Laat u door de boswachters verrassen! Reserveren is noodzakelijk.

Tijd: start om 14.00 uur. Duur: ca. 2,5 uur.
Deelname: € 10,00 p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen € 5,00 p.p. op vertoon van een geldige donateurspas. Deze kosten zijn inclusief drankje en hapje.
Opmerking: de tocht voert over onverharde paden. Pas uw kleding en schoeisel daarom aan op de verwachte (weers)omstandigheden.
Startlocatie: de grote parkeerplaats van landgoed Staverden, gelegen aan de Uddelermeerweg te Staverden.
Routebeschrijving: weg Apeldoorn-Harderwijk, afslag Leuvenum/Staverden (Garderenseweg). Daarna rechtsaf de Staverdenseweg op. Na kasteel Staverden rechtsaf de Uddelermeerweg op. Na ca. 200 m ligt rechts de parkeerplaats.
Informatie: Kees Bor, tel. 0341-357716.
Betaling: via Ideal, door te klikken op onderstaande reserveerbutton.

Reserveren voor deze excursie is niet meer mogelijk.

Locatie

Landgoed Staverden

Meer info