Theaterconcert

Let op: Dit evenement is geweest.
18 februari 2017

DEZE VOORSTELLING IS GEANNULEERD! U kunt nog wel reserveren voor deze voorstelling op kasteel Cannenburch op 17 maart a.s.

Op zaterdagavond 18 februari is in kasteel Ammersoyen de voorstelling ‘Hier dooft niets’ van het kleinkunstgezelschap De Andersons te zien. Een hartstochtelijk theaterconcert over verwondering in de sfeervolle ridderzaal van het kasteel.

'Hier dooft niets' is een hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert, waarmee de makers ten strijde trekken tegen de onverschilligheid en een liefdevolle oproep doen tot verwondering. Ze grijpen het leven bij de lurven en laven zich samen met het publiek aan liederen vol levenslust, liefdeslust en troost in stormachtige tijden.

Speciale gast

Daarnaast gaan ze een uitdaging aan die ervoor zorgt dat 'Hier Dooft Niets iedere keer anders is: als extra traktatie nodigen ze iedere voorstelling ook een lokale held, muzikant, schrijver, filosoof of kunstenaar uit die zijn of haar verwondering deelt met De Andersons en het publiek. Deze avond is dat schrijver en journalist Jeroen Thijssen. Thijssen is journalist en schrijft voor dagblad Trouw. 

Over De Andersons

Het muzikale trio De Andersons bestaat uit Anna Ågren, Roel Dullaart en muzikant Mirek Walton. Eerder maakten ze samen met Arjen Lubach de voorstelling 'Stockholm sneeuwt', brachten ze een voorstelling over het leven en werk van Cornelis Vreeswijk en speelden ze een exclusieve concertreeks i.s.m. de band Zijlstra. Daarnaast hebben ze als zangers en theatermakers in diverse producties gespeeld (o.a. in 'Verboden te Lachen' van en met Herman van Veen en 'Het Vreemdelingenlegioen') en stonden ze op verschillende binnen- en buitenlandse theaterfestivals.

Bekijk de teaser van de voorstelling op YouTube

DEZE VOORSTELLING IS GEANNULEERD! U kunt nog wel reserveren voor deze voorstelling op kasteel Cannenburch op 17 maart a.s.

Datum: zaterdag 18 februari 2017

Tijd: 20.00 tot 21.30 uur. Vanaf 19.00 uur kunt u terecht in de taveerne van het kasteel.

Entree: 17,50 euro p.p.

Reserveren: is noodzakelijk en is mogelijk via onderstaand formulier

Adres: kasteel Ammersoyen, Kasteellaan 1, 5324 JR Ammerzoden

Informatie: tel. (073) 594 95 82 of ammersoyen@glk.nl of kijk op www.deandersons.nl

Foto: Roxanne Hellevoort

Locatie

Kasteel Ammersoyen

Meer info