Sylvestertocht met snert

Let op: Dit evenement is geweest.
29 december 2021

Afgelast vanwege corona-maatregelen: in verband met de huidige lockdown zijn de excursies vanaf zondag 19 december tot en met in ieder geval vrijdag 14 januari 2022 afgelast. Hebt u tickets voor een excursie in deze periode dan ontvangt u per e-mail bericht.

Natuurlijk betekent dit niet dat u er zelf niet op uit kunt gaan. Kies een gebied dicht bij huis en volg de richtlijnen van het RIVM. Ook kunt u met een informatieve wandelroute zelf op stap gaan. Blijf gezond en we hopen u binnenkort weer te kunnen verwelkomen bij onze excursies.

Net voor het oude jaar voorbij is gaan we nog even lekker wandelen. Het landgoed Staverden is met 737 ha groot genoeg om een wandeling van 15 kilometer te maken. Onderweg is er genoeg tijd voor de boswachter om te vertellen over de boerderijen en andere gebouwen, het landschap en de mooie beek. Halverwege nemen we een pauze en is het tijd voor lekker warme snert (met of zonder worst). Zie je er niet tegen op om minstens 4 uur lekker door te stappen, schrijf dan in voor deze oudejaarswandeling.

Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

  • Tijd: start om 10:00 uur. Duur: ca. 5 uur. Afstand: ca. 15 km.
  • Deelname: 12,50 euro p.p., donateurs GLK 7,50 euro op vertoon van een geldige donateurspas. Deze wandeling is niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar.
  • Tip van de boswachter: de tocht voert over onverharde paden. Pas uw kleding en schoeisel aan op de verwachte (weers)omstandigheden.
  • Startlocatie: de grote parkeerplaats van landgoed Staverden, gelegen aan de Uddelermeerweg te Staverden.
  • Routebeschrijving: weg Apeldoorn-Harderwijk, afslag Leuvenum/Staverden (Garderenseweg). Daarna rechtsaf de Staverdenseweg op. Na kasteel Staverden rechtsaf de Uddelermeerweg op. Na ca. 200 meter ligt rechts de parkeerplaats.
  • Reserveren: vooraf online reserveren is noodzakelijk. Dit kan door te klikken op onderstaande reserveerbutton. Doe dit tijdig want er is een beperkt aantal kaartjes.
Corona: voor deelname aan de activiteiten gelden naast de RIVM richtlijnen ook enkele deelnameregels, zodat iedereen veilig kan genieten van onze activiteiten. Lees de deelnameregels.

Afgelast

Wilt u gratis of met korting mee met de excursies? Word dan nu donateur.

Locatie

Landgoed Staverden

Meer info