Swing Musette

Let op: Dit evenement is geweest.
21 januari 2018

Op zondag 21 januari treedt het bekende Lammy Bruyns Combo op in kasteel Doorwerth van Stichting Geldersch Landschap & Kasteelen. De groep verzorgt een gevarieerd optreden met “Swing Musette”, een Franse jazzy muziekstijl.

‘Swing Musette’
Het Musette-combo van de bekende accordeoniste Lammy Bruyns met haar vaste begeleiders op gitaar en bas, brengt deze middag echte Franse “Musette” in het kasteel ten gehore. Oorspronkelijk dansmuziek, maar dan uitgevoerd in een swingend ritme zoals dat vóór de oorlog door de beroemde zigeunergitarist Django Reinhardt werd gespeeld.
Daarnaast zal er óók eigen werk van het combo te horen zijn, alsmede enkele chansons die de gehele wereld veroverden.

Tijdens het bezoek aan het museum treedt het combo in de Ridderzaal een aantal keer op en ze zullen korte uitleg geven over deze muziekstijl.

Lammy Bruyns Combo
Lammy Bruyns, die al diverse prijzen won, is gespecialiseerd in Musette-composities van o.a. Jo Privat en Gus Viseur. Met het Django-ritme van haar twee gitaristen en haar bassist, zullen de traditionele composities extra verrassend klinken.

Lammy Bruyns – accordeon/zang, Georg Lankester en Arthur Siero - gitaar en Jan Miedendorp de Bie – bas, voeren u even mee naar het vroegere Parijs!

Noteer deze datum in uw agenda en kom gezellig luisteren.

Datum: zondag 21 januari 2018
Tijd: 13.00, 14.30 en 16.00 uur, muziek en tekst en uitleg
Kosten: geen extra kosten naast entree museum
Entree museum: € 11,50 en kinderen 4 t/m 18 jaar € 5,25. Entree tot het museum is gratis voor Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen en Museumkaarthouders.
Adres: Kasteel Doorwerth, Fonteinallee 2b, 6865 ND Doorwerth

Locatie

Kasteel Doorwerth

Meer info